Club Peugeot Romania

MONEY CHANNEL => Anunturi => Subiect creat de: Gabriel din August 17, 2007, 01:59:00 a.m.

Titlu: Moderare
Scris de: Gabriel din August 17, 2007, 01:59:00 a.m.
Nu trebuie sa ne dati detalii. Dupa ce se incheie perioada de votare putem discuta pe tema asta. Deocamdata vrem parerea voastra sincera.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: mjustin din August 17, 2007, 08:40:34 a.m.
parerea mea ca moderearea este echilibrata si de multe ori chiar blanda
Titlu: Re: Moderare
Scris de: paul din August 17, 2007, 09:23:41 a.m.
Chiar sincer am votat.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Seby din August 17, 2007, 12:14:16 p.m.
cred ca e echilibrata spre blanda...dar dupa ce se termina perioada de votare o sa ma dau cu parerea despre cum ar trebui sa fie facuta...
Titlu: Re: Moderare
Scris de: turbojack din August 17, 2007, 12:35:12 p.m.
cred ca e echilibrata spre blanda...dar dupa ce se termina perioada de votare o sa ma dau cu parerea despre cum ar trebui sa fie facuta...

Pai de ce abia dupa? Bate fierul pina-i cald. ;)
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Seby din August 17, 2007, 12:41:54 p.m.
@turbo
Nu trebuie sa ne dati detalii. Dupa ce se incheie perioada de votare putem discuta pe tema asta. Deocamdata vrem parerea voastra sincera.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Ovidiu din August 17, 2007, 01:01:06 p.m.
Blanda... Cateodata chiar ar fi nevoie de reactii mai dure.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Angel din August 17, 2007, 05:27:57 p.m.
Mi se pare echilibrata si cred ca asa ar trebui sa ramana. Calea de mijloc e intotdeauna cea mai buna, extremele (prea bland sau respectiv taiat in carne vie) pot avea efecte adverse. Evident, cand si daca este cazul, trebuie sa se ia masuri drastice, dar cred ca cea mai buna varianta este cea a tratarii fiecarui caz in functie de gravitatea sa. Nici sa devenim chitibusari si sa ne luam de fiecare virgulitza, dar nici sa trecem cu vederea comportamente sau situatii intolerabile. Eu sunt PRO Moderare echilibrata si adaptata la situatie.

Titlu: Re: Moderare
Scris de: Vlad01 din August 18, 2007, 04:01:55 p.m.
Echilibrata, acesta ar fi cuvantul care defineste moderarea pe aici  :001_smile:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Kman din Septembrie 03, 2007, 12:31:28 p.m.
Acum ca s-a terminat cu votul asteptam si comentarii daca sunt....
Titlu: Re: Moderare
Scris de: cristic din Septembrie 04, 2007, 10:50:28 a.m.
Mi se pare inoportun ca unii moderatori cand vor sa posteze un reply la un post, in loc sa posteze ca reply modifica continutul postului respectiv adaugang comentariile lor la sfarsit. In rest excelent  :clap:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Kman din Septembrie 04, 2007, 11:34:10 a.m.
 De regula editare unui mesaj se face pentru a atrage atentia. Replay-ul are alt statut, aceala de a  participa la tema topicului.

In alta ordinde de ideii sunt curios care au fost motivele ce i-au determinat pe cei ce au votat "se taie in carne vie" si "dura" sa aleaga acele optiuni!!!
Titlu: Re: Moderare
Scris de: paul din Septembrie 04, 2007, 07:09:54 p.m.
....In alta ordinde de ideii sunt curios care au fost motivele ce i-au determinat pe cei ce au votat "se taie in carne vie" si "dura" sa aleaga acele optiuni!!!

Desi mi-am propus sa nu mai postez pe acest forum, ci doar sa-l urmaresc "din umbra", faptul ca am primit mail si am fost "invitat' sa votez pe acest topic m-a facut sa ies pentru a doua oara din silenzio stampa(prima oara am facut-o pentru un om pe care il apreciez mult).Eu am votat sincer, asa cum ni s-a cerut(sper ca adevarul sa nu deranjeze prea mult).Daca chiar vrei sa stii motivele care m-au determinat sa votez astfel(asta in cazul in care nu le stii deja!)poti sa intrebi pe colegul tau administrator!Cred ca iti va oferi un raspuns cat se poate de pertinent!Bafta in continuare tuturor forumistilor si imi cer scuze daca am tras un pic in jos procentajul vizat!

LE:Asa cum am raspuns in toate mesajele private primite pana acum, nu doresc sa creez flame-uri pe forum.Din acest motiv nu voi mai da alte explicatii aici sau in privat.Pentru mine e un subiect inchis.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Kman din Septembrie 04, 2007, 10:40:41 p.m.
Pai nu m-ai lamurit de loc. Daca tot ti-ai calcat pe inima si ai scris macar ma putei lamuri.
Cat priveste procentajul putea fi modificat daca deranja....
Deci in continuare mi se pare o discrepanta in vot,
Fie exista prea multa sensibilitate din partea unora fie prea multa exagerare. Pt ca peste 90 % din votanti considera ca e prea blanda....asa ca de aia sunt nelamurit
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Seby din Septembrie 05, 2007, 02:44:44 p.m.
hai ca ma dau si eu cu parerea...

in primul rand nu cred ca exista moderare pe acest forum din moment ce nu exista un regulament si sunt 10 membrii activi...moderarea pe acest forum se zice ca e blanda ca s-a facut cu niste edituri si vorba aia acum ne cam cunoastem intre noi si s-a mai trecut cu vederea...

p.s. de ce ventura nu mai e administrator? in ochii mei era cineva si chiar mi se parea ca se ocupa de site...probabil ca exista un motiv destul de bun pt. care nu mai e admin...
Titlu: Re: Moderare
Scris de: a_mic din Septembrie 06, 2007, 07:20:47 a.m.
Pentru ca umblam "lerla" in perioada votului, am sa trec peste acel moment si ma voi exprima in clar: consider tipul de moderare practicat ca fiind SI bland SI echilibrat (sunt termeni ce nu se exclud reciproc). Mi se pare o abordare corecta pana la acest moment, este adevarat insa, in conditiile in care nu s-au petrecut evenimente. Am sesizat un grad apreciabil de toleranta si mi se pare corect. In plus, chiar cei ce nu au calitate administrativa pe forum, s-au implicat in mentinerea unei atmosfere destinse si propice dialogului, lucru pentru care le multumesc ambelor categorii de participanti fie si numai pentru ca eu ma simt bine cand intru aici.

@Paul: nu stiu despre ce e vorba dar, atitudinea ta mi se pare corecta. Nemultumirile pe care le ai nu s-au concretizat in flame-uri si ai mentinut o atmosfera calma, lucru pentru care iti multumesc personal. Activitatea pe un forum nu se concretizeaza doar in posturi ci si in accesarea acestuia, urmarind, invatand, amuzandu-te...

Pentru moderatori: am convingerea ca, pe viitor, riposta trebuie sa fie in acord cu intensitatea unui eventual atac astfel incat sa fie parcurse primele carcateristici ale tipului de moderare ("carne vie", "dur", echilibrat", "bland").
Titlu: Re: Moderare
Scris de: cici din Ianuarie 11, 2008, 01:24:01 p.m.
ptr unii dintre noi ....."viata e GREU"..... :oops:

radon edit: nu e nevoie de quote daca vrei sa raspunzi mesajului anterior. chiar daca poate unii nu pricep intotdeauna, cred ca e destul de clar si fara quote.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: SportWagon din Ianuarie 12, 2008, 11:41:02 a.m.
consider tipul de moderare practicat ca fiind SI bland SI echilibrat (sunt termeni ce nu se exclud reciproc).  Am sesizat un grad apreciabil de toleranta si mi se pare corect. ", "bland").

Ah, da? Nu vrei sa discutam in detaliu despre asta?

@"radoc" si catre "vocea al dlui orban": scuze nu m-am putut obtine ! :001_tongue: :biggrin: :001_tt2:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: a_mic din Ianuarie 14, 2008, 01:14:17 p.m.
consider tipul de moderare practicat ca fiind SI bland SI echilibrat (sunt termeni ce nu se exclud reciproc).  Am sesizat un grad apreciabil de toleranta si mi se pare corect. ", "bland").

Ah, da? Nu vrei sa discutam in detaliu despre asta?

Ba da dar, dupa cum am mai spus, dupa o anumita varsta, mai uitam. Cu alte cuvinte, crezi ca mai stiu la ce m-am gandit pe 6 septembrie cand am dat raspunsul cu pricina ?  :001_tongue:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: mjustin din Octombrie 07, 2008, 09:26:14 p.m.
Atat timp cat exista exces de zel nemotivat consider ca nu are rost sa mai postez pe acest forum.
Vad ca datorita unor ambitii nejustificate din vechime se ajunge la atragerea atentiei neadecvat. In aceste conditii considerati acest ultim post al meu ca salut si bun ramas tuturor. Am reusit sa trec peste nenorocirile cauzate de vitregiile sortii, peste evenimentele tragice cauzate de trecerea in nefiinta prematur a fiului meu dar nu am sa accept rabufnirile nejustificate ale moderatorului. Va doresc numai bine tuturor. Ramaneti cu bine. Sanatate tuturor si succes in activitatea zilnica.

PS Radon moderare usoara si fructuoasa!
Titlu: Re: Moderare
Scris de: ventura din Octombrie 07, 2008, 09:34:53 p.m.
mjustin, nu stiu daca o masura atat de radicala este solutia. Consider ca suntem maturi cu totii si putem rezolva aspectul asta amiabil.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Radon din Octombrie 07, 2008, 10:12:48 p.m.
OK. Vad ca treaba se impute.

Si azi am tot primit mesaje in cascada pe ecran.

Credeam ca avem macar bunul simt de a nu face acuzatii gratuite. Stimate mjustin, te rog sa ne impartasesti si noua de la cine erau mesajele acelea in cascada pe care le-ai primit azi. Fiindca daca raspunsul tau va fi ca de la mine, e grav!
Ma astept sa nu mai raspunzi, conform celor scrise mai sus, tin insa sa precizez tuturor celor ce au dubii in privinta asta, ca,  in ciuda faptului ca poate par uneori acid, nu am nimic cu nimeni, nu e in intenia mea sa gonesc pe cineva de aici, ci doar incerc sa pastrez pe cat posibil linia trasata de regulament. Faptul ca sunt singur impotriva tuturor nu e vina mea, se pare doar ca sunt singurul care are curajul si timpul necesar sa faca treaba asta. Iar pentru asta sunt acuzat de partinire si de urmariea cu obstinenta a unor useri.
Asa cum am spus si pe celalalt topic unde a inceput dezbaterea asta, pun la dispozitia celor interesati corespondenta mea cu mjustin, corespondenta care a inflamat atat de mult spiritele, dupa parerea mea absolut degeaba. Nu o voi posta insa pe forum sub nici o forma, consider ca asta nu e un loc unde sa ne spalam rufele. Ar trebui sa fim suficient de civilizati sa o putem face in privat.

In acelasi timp, vreau sa propun adiministratorilor sa analizeze foarte serios cele petrecute acum, fiindca sunt destule voci care vad ca sunt impotriva mea. Sunt, asadar, dispus sa cedez "privilegiile" acestei functii oricaruia dintre voi care se va angaja sa faca tot ce am facut eu pana acum aici, si, cu incuviintarea adminilor, transferul de responsabilitate se poate face chiar de acum. Credeti-ma, am lucruri mai bune de facut decat sa-mi canalizez energiile in dispute fara rost in acest spatiu virtual. Ramane insa la latitudinea board-ului sa ma judece.
Pana la decizia adminilor in aceasta ultima problema, ma consider autosuspendat si va doresc toate cele bune.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: mjustin din Octombrie 07, 2008, 10:27:40 p.m.
Te rog nu mai provoca!
Quote era de la mesajul de aici (http://www.clubpeugeot.ro/site/index.php?option=com_smf&Itemid=72&topic=1454.30), postul #34, de la "probleme accesare forum".
Da, de aici a inceput si s-a ajuns la excesul de "moderare" de care se da dovada. Numai bine.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Radon din Octombrie 07, 2008, 10:39:42 p.m.
Imi cer scuze daca nu am inteles cu exactitate la ce cascada faci referire.

Da-mi voie sa te rog sa fii mai explicit cand te referi la "exces de moderare", chiar nu inteleg despre ce e vorba aici. Unde am moderat eu excesiv si ce? E usor sa faci acuzatii asa, fara acoperire. Faptul ca am incercat sa-ti explic civilizat intr-un mail ca probabil problema ta se datoreaza unor disfunctionalitati ale forumului nu mi se pare moderare excesiva. Nu inteleg insa de unde atata indarjire si ura fata de mine. Daca cineva e vanat aici, tare imi e ca ala sunt eu. Singurul care greseste aici sunt eu, moderatorul. Oare sa fie din cauza ca sunt singurul care si-a asumat aceasta raspundere?
Asta e, piatra a fost aruncata. Numai bine tuturor.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: a_mic din Octombrie 08, 2008, 08:31:49 a.m.
Mai dragilor....si Mjustin si Radu....da' de unde atatia nervi? Da' de unde atatea acuze? Bineinteles ca toata lumea are probleme pe la firme, pe la case, prin trafic dar, de aici si pana la a deveni intoleranti ar trebui sa fie cale lunga. Eu, ca baiat simplu de la tara cred ca lucrurile se pot rezolva simplu si barbateste in privat asa ca, om batran cu par in cap va zice sa lasati naibii vrajba si sa puneti mana si sa va faceti treburile asa cum trebuie: Mjustin cu posturi interesante de care sa se bucure toata lumea, iar Radu asisderea cumulat cu moderarea-i pe care ne-am asumat-o cu totii cand l-am asezat acolo.
Justin frate, si pe mine m-a certat Radu si nu i-am pus laturi in cap... si sa stii "ca cam" pe drept. In general mi-am recunoscut vinile in public (lucru rar pe-aici dupa cum am observat), iar de cateva ori in privat. Evident ca si eu am orgolii dar, cum forumul nu este un teren al competitiei, prefer sa mi le manifest la serviciu spre exemplu.
Radu, te rog si pe tine ca si pe distinsul coleg MJ sa nu te mai aprinzi cu atata repeziciune intrucat calitatea de moderator nu ai obtinut-o prin "viol" ci consimtind la ea, calitate ce presupune o cota inalta de "acceptanta".
Amandoi sunteti membri de seama ai forumului si sa faceti bine sa va pastrati echilibrul si calitatile de exemple ce ati fost pentru colegii mai noi ai comunitatii.

Cu deosebita stima pentru amandoi si cu scuze pentru ca mi-am permis interventia dar.... deh.... ma simt "decan de varsta", ce palaria mea!  :001_tt2:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Vlad01 din Octombrie 08, 2008, 08:49:50 a.m.
Dragilor forumul e prea tânăr să începem să-l părăsim deja. Comportati-vă ca 2 adulţi ce sunteţi nu ca 2 copii mici.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: marius.v din Octombrie 08, 2008, 09:22:41 a.m.
Mjustin, crede-ma, impresia pe care ti-ai facut-o despre Radu e falsa.
Sunt convins ca daca v-ati intalni fata in fata v-ati intelege.
Radu, fara tine forumul nostru ar fi mult mai sarac.
Ar fi cazul sa-l ascultati pe a_mic ca pe un membru intelept si batran al forumului.
Faptul ca v-ati intalnit doua temperamente mai colerice va scuza intr-un fel.
Dar credeti-ma, nu merita sa luati asemenea masuri radicale nici unul din voi.
Pentru ca in final eu cred ca amandoi pierdeti.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Radon din Octombrie 08, 2008, 11:21:50 a.m.
Stimati colegi, va multumesc pentru suport (asa putini cum sunteti) insa de data asta treaba a degenerat foarte tare, pornind doar de la faptul ca, asa cum fac cu toti userii, am incercat sa-i ofer colegului mjustin o explicatie pentru reportul sau. Se pare insa ca ranile vechi nu s-au inchis (cei mai vechi pe aici stiu despre ce este vorba), desi din punctul meu de vedere neintelegerile din trecut au fost de mult date uitarii. S-a facut vorbire de "ambitii nejustificate din vechime" - cert e ca nu imi apartin mie, atata vreme cat nu eu am adus vorba despre ele. Ma rog, vreau sa punem punct acestei dispute.
Si ca sa nu se creada cumva ca am ambitii vizavi de vreunul dintre membrii acestei comunitati, stimate coleg mjustin, imi cer scuze public daca te-am jignit cu ceva si sper sa putem trece peste acest moment delicat.
Asa cum am mai incercat in cateva randuri sa explic si altora, faptul ca unii useri sunt "moderati" mai des decat altii nu denota decat faptul ca exista acesti cativa useri foarte activi, care scriu mult, si inevitabil mai scapa cateodata pe langa regulament. Regulament cu care toti am fost de acord si pe care l-am luat la cunostinta cand ne-am inregistrat aici.
Raman insa ferm in ceea ce priveste decizia de autosuspendare si astept in continuare decizia adminilor. Am obosit sa ma tot justific ori de cate ori mi se contesta deciziile - si se intampla destul de des. Credeti-ma pe cuvant, am destule pe cap, am incercat din rasputeri sa raman pe pozitii si aici, insa toate au o limita. Iar eu sunt foarte aproape de ea in acest moment.
In cazul in care se va decide inlocuirea mea nu voi parasi acest forum, departe de mine gandul unei astfel de decizii radicale, voi ramane un simplu membru, pregatit oricand sa-si asume o moderare dura sau blanda, oricum va fi ea.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: costin_dsm12 din Octombrie 08, 2008, 12:12:40 p.m.
Dragilor, eu fac apel la calm si intelegere.

Nu vreau sa apar sau sa "impusc" pe cineva, dar mie imi pare ca toata aceasta situatie a pornit de la o minora neintelegere si doar atat. Cuvintele pot avea uneori intelesuri pe care nici macar nu te-ai gandit sa le comunici, si aici pot cita din semnatura lui MJ "Am invatat ca, doi oameni pot privi acelasi lucru...si pot vedea ceva total diferit".

Eu zic sa discutati aceasta problema pe mess sau la telefon si cu siguranta dupa ce ve-ti incheia discutia ve-ti mai vrea sa mai vorbiti in viitor. Pe D-nul Radon nu am avut placerea de a-l cunoaste personal(dar sunt convins ca va veni si acel moment), insa mie mi-a lasat impresia ca este un om foarte bun, capabil si echilibrat; pe D-nul MJ l-am cunoscut personal si este o persoana foarte deschisa si comunicativa, nu am vazut la el nici-odata scapari, tot timpul calculeaza ceea ce "scoate" pe gura. A nu se intelege ca ii iau apararea D-nului MJ, tot ceea ce vreau sa spun este ca acest conflict s-a produs pe fondul oboselii si a frustrarii ca al nostru forum nu functioneaza.

Asa ca oameni buni, discutati si ajungeti la o concluzie pentru ca ar fi pacat sa va pierdem.

In completarea acestui post as vrea sa propun in numirea celui de al doilea moderator sau in a numi un ajutor de moderator.

Bafta baieti si va asteptam in continuare cu posturile voastre caracteristice  :biggrin:.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Kman din Octombrie 08, 2008, 12:31:32 p.m.
Eu sa zic sa incheiem acest subiect.
Neintelegeri au fost si vor mai fi important este sa stim cum sa trecem peste ele.
Radu si-a cerut public scuze daca a gresit si eu cred ca primul pas a fost facut.

In ceea ce ma priveste in continuare RADON este global moderator si asa cum a precizat costin_dms va rog sa nominalizati un aldoilea global moderator, care sa vrea sa ocupe acesta functie si care sa aiba si timpul necesar de o a exercita.
Eu stiu de ce Radu apare mereu in fata. Este si datorita faptului ca este singurul care are o activitate sustinuta de moderare. Este paratrasnetul daca vreti. In mod normal ar trebui sa existe o echipa de moderatorii pe sectiune, care sa se ocupe, iar ceea ce scapa de la ei sa intre in sarcina global moderatorilor.

Chiar foarte serios trebuie analizat acest aspect al constituirii unei echipe alaturi de Radon, care sa aiba timpul necesar pentru a face aceasta munca.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: SilverBullet din Octombrie 08, 2008, 12:53:01 p.m.
Raman insa ferm in ceea ce priveste decizia de autosuspendare si astept in continuare decizia adminilor.

Respect decizia ta, dar nu stiu ce hotarare astepti de la admini. Eu unul nu am ce sa-ti reprosez in moderare mai ales ca de multe ori ne-am sfatuit. Poate ai fost mai dur/ ferm in luarea unor decizii dar pana la urma uneori asa trebuie sa fi, altfel situatia scapa de sub control. Am avut si cazuri de genul asta, nu dam exemple, nu mai conteaza.

Cat priveste problema ridicata de @costin_dsm12, nu stiu daca mai este necesar un global moderator din moment ce avem moderatori pe sectiuni. Pe aceasta cale ii rog sa se implice un pic mai mult in a ajuta la bunul mers al lucrurilor.

Sa nu uitam ca de multe ori e usor sa lovim/hulim moderatorii dar fugim de responsabilitati (cati se ofera sa faca treaba lor si cati dintre ei chiar o fac apoi cu seriozitate). Normal sa nu fie iubiti, doar ei ne obliga sa ne supunem unor reguli, lucru nu tocmai placut.

Titlu: Re: Moderare
Scris de: Kman din Octombrie 08, 2008, 01:10:27 p.m.
Pai eu zic ca e necesar fie sa mai numim un global moderator fie sa se existe moderator pe sectiune, dar care intr-adevar sa isi faca treaba. Pentru ca acum doar Radon se ocupa de moderare si cu unele exceptii administratorii.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: marius.v din Octombrie 08, 2008, 01:19:46 p.m.
Crede-ma nenea K-man ca pe sectiunea mea urmaresc destul de des, cel putin la doua zile ce se intampla.
Si incerc sa corectez.
Si turbojack la fel.
Asa ca nu numai adminii si Radon modereaza. :001_wub:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: SilverBullet din Octombrie 08, 2008, 01:23:32 p.m.
Ca o completare la ce am zis mai sus, iata si o lista:

admin
Position:    Administrator
Moderates:    All boards
Posts:    0
Last Login:    November 10, 2007, 12:40:26

Cloud no.75
Position:    VIP
Moderates:    Modele actuale, 107, 1007, 206, 207, 307, 407, 4007, 607, Partner, 807, Utilitare, Jurnal de bord, Peugeot vs..., Noutati de la Peugeot, 308
Posts:    1338
Last Login:    Today at 09:22:14

Gabriel (BeeJay)
Position:    Administrator
Moderates:    All boards
Posts:    1314
Last Login:    Today at 10:01:14

K-man
Position:    Administrator
Moderates:    All boards
Posts:    1384
Last Login:    Today at 12:15:04

marius.v
Position:    Membru fondator
Moderates:    Motor, Cutie viteze , Ambreiaj , Suspensii, Roti, Directie, Electrice, Setari, Interne, Caroserie, Evacuare , Vopsitorie, Filtre, Uleiuri, Zgomote, Probleme, solutii si date tehnice, Pneuri, Tuning, Siguranta activa si pasiva, Audio, Diverse alte probleme
Posts:    629
Last Login:    Today at 12:17:05

Radon
Position:    Global Moderator
Moderates:    All boards
Posts:    1126
Last Login:    Today at 12:10:32

rara
Position:    Membru fondator
Moderates:    Modele actuale, 107, 1007, 206, 207, 307, 407, 4007, 607, Partner, 807, Utilitare, Jurnal de bord, Peugeot vs..., Noutati de la Peugeot, 308
Posts:    416
Last Login:    Today at 08:51:34

SilverBullet
Position:    Administrator
Moderates:    All boards
Posts:    340
Last Login:    Today at 12:18:20

turbojack
Position:    VIP
Moderates:    Motor, Cutie viteze , Ambreiaj , Suspensii, Roti, Directie, Electrice, Setari, Interne, Caroserie, Evacuare , Vopsitorie, Filtre, Uleiuri, Zgomote, Probleme, solutii si date tehnice, Pneuri, Tuning, Siguranta activa si pasiva, Audio, Coltul cu solutii al lui Turbojack, Diverse alte probleme, Manuale Peugeot
Posts:    1325
Last Login:    October 06, 2008, 08:30:42

Titlu: Re: Moderare
Scris de: Kman din Octombrie 08, 2008, 01:23:48 p.m.
Eu nu vreau sa dau nume si exemple. E clar un singur lucru. Moderatorii pe sectiune ar trebui sa fie mai activi.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: SilverBullet din Octombrie 08, 2008, 01:30:21 p.m.
Ca sa nu se nasca iar discutii inutile mai postez un raport de 3 pagini de pe forum:

Total Entries: 79
Below is a list of all the moderation actions that have been carried out by moderators of the forum.
Please note: Entries cannot be removed from this log until they are at least twenty-four hours old.


Pages: [1] 2 3

Deleted   Today at 09:32:07   Gabriel (BeeJay)
Administrator   92.83.157.82
   topic: Mi-au aruncat o sticla pe plafon - Casco? subject: Re: Mi-au aruncat o sticla pe plafon - Casco? member: pufiman

 
Deleted   Today at 09:32:01   Gabriel (BeeJay)
Administrator   92.83.157.82
   topic: Mi-au aruncat o sticla pe plafon - Casco? subject: Re: Mi-au aruncat o sticla pe plafon - Casco? member: pufiman

 
Deleted   Today at 09:31:53   Gabriel (BeeJay)
Administrator   92.83.157.82
   topic: Mi-au aruncat o sticla pe plafon - Casco? subject: Re: Mi-au aruncat o sticla pe plafon - Casco? member: pufiman

 
Deleted   Today at 08:45:56   K-man
Administrator   89.32.29.35
   topic: 1486 subject: Vand motoare complete sau chiulase de orice tip de Peugeot member: Bols Motoare

 
Deleted   Today at 08:45:22   K-man
Administrator   89.32.29.35
   topic: Piston topit subject: Re: Piston topit member: alinutz

 
Modified   October 03, 2008, 12:53:09   marius.v
Membru fondator   92.82.20.62
   topic: Powerbox da sau nu? message: 24936 member: Dior

 
Modified   October 03, 2008, 12:44:21   marius.v
Membru fondator   92.82.20.62
   topic: Powerbox da sau nu? message: 24939 member: Dior

 
Modified   October 02, 2008, 11:28:06   Radon
Global Moderator   92.84.16.239
   topic: a_mic: P206, 1.4HDi, r. Lucifer, comp. bord message: 24940 member: a_mic

 
Modified   October 02, 2008, 11:26:01   Radon
Global Moderator   92.84.16.239
   topic: Viteza max. atinsa cu 307. message: 24923 member: rrm012001

 
Modified   October 02, 2008, 11:25:43   Radon
Global Moderator   92.84.16.239
   topic: Viteza max. atinsa cu 307. message: 24923 member: rrm012001

 
Modified   October 02, 2008, 11:18:31   Radon
Global Moderator   92.84.16.239
   topic: Cumpar BSI message: 24943 member: ghineam

 
Modified   October 02, 2008, 09:27:05   Gabriel (BeeJay)
Administrator   92.83.157.82
   topic: Piston topit message: 24942 member: Bols Motoare

 
Locked   October 02, 2008, 09:25:20   Gabriel (BeeJay)
Administrator   92.83.157.82
   topic: 1486
 
Modified   October 02, 2008, 09:25:16   Gabriel (BeeJay)
Administrator   92.83.157.82
   topic: 1486 message: 24941 member: Bols Motoare

 
Modified   October 02, 2008, 09:24:53   Gabriel (BeeJay)
Administrator   92.83.157.82
   topic: 1486 message: 24941 member: Bols Motoare

 
Modified   October 01, 2008, 11:10:08   Radon
Global Moderator   92.82.95.166
   topic: Bieleta fata 206 message: 24897 member: alnaibii

 
Modified   September 30, 2008, 21:30:32   Radon
Global Moderator   86.123.154.243
   topic: Marile intalniri message: 24888 member: AIR

 
Modified   September 30, 2008, 20:43:40   turbojack
VIP   89.137.103.102
   topic: Atentie la solutiile pentru parbriz!!! message: 24870 member: tnt

 
Modified   September 30, 2008, 20:41:17   turbojack
VIP   89.137.103.102
   topic: Atentie la solutiile pentru parbriz!!! message: 24870 member: tnt

 
Modified   September 26, 2008, 09:02:27   marius.v
Membru fondator   92.83.193.235
   topic: Cloncanit cutie viteze 206 benzina message: 24762 member: daniel_gaftoi

 
Modified   September 26, 2008, 09:02:04   marius.v
Membru fondator   92.83.193.235
   topic: Cloncanit cutie viteze 206 benzina message: 24762 member: daniel_gaftoi

 
Modified   September 26, 2008, 09:01:47   marius.v
Membru fondator   92.83.193.235
   topic: Cloncanit cutie viteze 206 benzina message: 24762 member: daniel_gaftoi

 
Modified   September 25, 2008, 14:19:05   marius.v
Membru fondator   92.83.204.163
   topic: 406 probleme cu kilometrajul message: 24749 member: dannyt

 
Moved   September 25, 2008, 13:28:38   Radon
Global Moderator   92.84.15.218
   topic: 406 probleme cu kilometrajul board_from: Jurnal de bord board_to: Diverse alte probleme

 
Modified   September 24, 2008, 10:13:20   Radon
Global Moderator   92.82.68.102
   topic: 406 - probleme cu geamurile electrice message: 24713 member: alynu_alynu

 
Moved   September 24, 2008, 10:06:05   Radon
Global Moderator   92.82.68.102
   topic: 406 - probleme cu geamurile electrice board_from: 406 board_to: Diverse alte probleme

 
Split   September 24, 2008, 10:05:17   Radon
Global Moderator   92.82.68.102
   topic: Inca rupe inimi new_topic: 406 - probleme cu geamurile electrice

 
Modified   September 24, 2008, 10:00:34   marius.v
Membru fondator   92.83.204.163
   topic: Pedala greu de apasat message: 24704 member: Mihai B

 
Removed   September 23, 2008, 20:06:51   Radon
Global Moderator   86.123.151.58
   topic: 1471 subject: cine poate sam ajute member: mikytir

 
Modified   September 22, 2008, 11:39:51   Radon
Global Moderator   92.82.82.5
   topic: Marile intalniri message: 24659 member: Vlad01

Pages: 1 [2] 3

Deleted   September 22, 2008, 11:39:19   Radon
Global Moderator   92.82.82.5
   topic: Marile intalniri subject: Re: Marile intalniri member: marius.v

 
Modified   September 22, 2008, 11:39:13   Radon
Global Moderator   92.82.82.5
   topic: Marile intalniri message: 24659 member: Vlad01

 
Modified   September 22, 2008, 11:38:57   Radon
Global Moderator   92.82.82.5
   topic: Marile intalniri message: 24659 member: Vlad01

 
Modified   September 22, 2008, 10:26:03   SilverBullet
Administrator   193.230.224.3
   topic: Sisteme de localizare vehicule prin GPS & GPRS message: 24675 member: bva

 
Modified   September 22, 2008, 10:25:49   SilverBullet
Administrator   193.230.224.3
   topic: Sisteme de localizare vehicule prin GPS & GPRS message: 24597 member: pufiman

 
Modified   September 22, 2008, 10:25:29   SilverBullet
Administrator   193.230.224.3
   topic: Sisteme de localizare vehicule prin GPS & GPRS message: 24556 member: 407SW

 
Modified   September 20, 2008, 21:03:40   Radon
Global Moderator   84.232.156.45
   topic: Intalniri la Galati/Braila message: 24646 member: mjustin

 
Modified   September 20, 2008, 18:02:38   Radon
Global Moderator   84.232.156.45
   topic: Intalniri la Galati/Braila message: 24646 member: mjustin

 
Modified   September 20, 2008, 10:04:21   K-man
Administrator   89.32.29.34
   topic: Schimbator de viteze partner message: 24636 member: grigutz85

 
Modified   September 20, 2008, 10:01:49   K-man
Administrator   89.32.29.34
   topic: Schimbator de viteze partner message: 24636 member: grigutz85

 
Moved   September 20, 2008, 10:00:13   K-man
Administrator   89.32.29.34
   topic: Depollution system faulty board_from: Coltul cu solutii al lui Turbojack board_to: Motor

 
Moved   September 20, 2008, 10:00:13   K-man
Administrator   89.32.29.34
   topic: martorii din bord board_from: Coltul cu solutii al lui Turbojack board_to: Motor

 
Moved   September 20, 2008, 09:59:43   K-man
Administrator   89.32.29.34
   topic: Filtru aer peogeot 307/1.6 Hdi board_from: Coltul cu solutii al lui Turbojack board_to: Filtre

 
Moved   September 20, 2008, 09:59:19   K-man
Administrator   89.32.29.34
   topic: Schimbator de viteze partner board_from: Coltul cu solutii al lui Turbojack board_to: Cutie viteze

 
Removed   September 19, 2008, 14:32:08   Radon
Global Moderator   92.82.69.154
   topic: 1466 subject: 406 member: katalyn

 
Removed   September 19, 2008, 14:31:50   Radon
Global Moderator   92.82.69.154
   topic: 1467 subject: 406 member: katalyn

 
Modified   September 18, 2008, 14:36:52   Radon
Global Moderator   92.84.8.243
   topic: Buna dispozitie pe forum message: 24528 member: Mihai B

 
Modified   September 18, 2008, 14:35:48   Radon
Global Moderator   92.84.8.243
   topic: Buna dispozitie pe forum message: 24528 member: Mihai B

 
Removed   September 17, 2008, 11:13:27   Radon
Global Moderator   92.84.25.137
   topic: 1463 subject: Vand Kit xenon 35/55W, 6000/8000K member: claudio_81us

 
Modified   September 14, 2008, 19:30:16   marius.v
Membru fondator   92.82.13.143
   topic: 307,1.6i,eroare indicator benzina. message: 24392 member: mada69

 
Modified   September 14, 2008, 19:29:14   marius.v
Membru fondator   92.82.13.143
   topic: 307,1.6i,eroare indicator benzina. message: 22773 member: mada69

 
Modified   September 14, 2008, 19:28:33   marius.v
Membru fondator   92.82.13.143
   topic: 307,1.6i,eroare indicator benzina. message: 22649 member: mada69

 
Deleted   September 12, 2008, 11:03:43   Radon
Global Moderator   92.84.7.98
   topic: Martor baterie defect sau baterie defecta? subject: Re: Martor baterie defect sau baterie defecta? member: Gil

 
Moved   September 11, 2008, 16:24:37   Radon
Global Moderator   92.84.26.119
   topic: Martor baterie defect sau baterie defecta? board_from: Service board_to: Electrice

 
Split   September 11, 2008, 16:23:24   Radon
Global Moderator   92.84.26.119
   topic: Revizii si vizite la service new_topic: Martor baterie defect sau baterie defecta?

 
Deleted Member   September 11, 2008, 16:01:17   K-man
Administrator   89.32.29.35
   member: 1107
 
Modified   September 09, 2008, 09:28:01   marius.v
Membru fondator   92.82.2.185
   topic: Presiune marita in turbina standard? message: 24274 member: nitrometan

 
Modified   September 08, 2008, 15:30:58   Gabriel (BeeJay)
Administrator   92.83.129.52
   topic: Romania - incotro!? message: 24256 member: Cloud no.75

 
Split   September 08, 2008, 15:30:29   Gabriel (BeeJay)
Administrator   92.83.129.52
   topic: Imaginea Romaniei in lume new_topic: Romania - incotro!?

 
Modified   September 08, 2008, 13:34:56   Radon
Global Moderator   92.84.5.86
   topic: Intalniri la Galati/Braila message: 13073 member: mjustin

Pages: 1 2 [3]
 
Modified   September 08, 2008, 11:03:21   Radon
Global Moderator   92.84.5.86
   topic: Razgaiatul, 406 coupe, jurnal de bord message: 24197 member: dragosheluv

 
Modified   September 08, 2008, 11:03:01   Radon
Global Moderator   92.84.5.86
   topic: Razgaiatul, 406 coupe, jurnal de bord message: 24197 member: dragosheluv

 
Modified   September 08, 2008, 10:53:04   Radon
Global Moderator   92.84.5.86
   topic: Filtru aer peogeot 307/1.6 Hdi message: 24212 member: leost

 
Modified   September 08, 2008, 10:39:54   Radon
Global Moderator   92.84.5.86
   topic: Revizii si vizite la service message: 24184 member: velocity

 
Deleted   September 08, 2008, 09:41:12   K-man
Administrator   89.32.29.35
   topic: Mi-au gazat masina. In parcare! subject: Re: Mi-au gazat masina. In parcare! member: dadu

 
Modified   September 08, 2008, 07:15:21   SilverBullet
Administrator   193.230.224.3
   topic: Razgaiatul, 406 coupe, jurnal de bord message: 24197 member: dragosheluv

 
Modified   September 06, 2008, 20:05:53   SilverBullet
Administrator   89.34.204.118
   topic: Revizii si vizite la service message: 24184 member: velocity

 
Modified   September 06, 2008, 20:05:09   SilverBullet
Administrator   89.34.204.118
   topic: Revizii si vizite la service message: 24187 member: velocity

 
Modified   September 06, 2008, 20:04:50   SilverBullet
Administrator   89.34.204.118
   topic: Revizii si vizite la service message: 24187 member: velocity

 
Modified   September 06, 2008, 20:03:58   SilverBullet
Administrator   89.34.204.118
   topic: Revizii si vizite la service message: 24184 member: velocity

 
Moved   September 05, 2008, 13:23:31   Radon
Global Moderator   92.84.23.193
   topic: Competenta sau incompetenta agentilor de vanzari board_from: Jurnal de bord board_to: Consiliere cumparare Peugeot

 
Split   September 05, 2008, 13:22:59   Radon
Global Moderator   92.84.23.193
   topic: 308 Premium 1.6hdi BVA new_topic: Competenta sau incompetenta agentilor de vanzari

 
Moved   September 05, 2008, 11:54:31   Radon
Global Moderator   92.84.23.193
   topic: Problemele pe care le-am avut cu 307-le meu + reteaua EURIAL board_from: Coltul clientului board_to: Dealeri

 
Moved   September 05, 2008, 11:54:11   Radon
Global Moderator   92.84.23.193
   topic: sunt foarte suparat.... board_from: Coltul clientului board_to: Dealeri

 
Moved   September 05, 2008, 11:53:42   Radon
Global Moderator   92.84.23.193
   topic: Masina de pe stoc vs comanda de fabricatie board_from: Coltul clientului board_to: Consiliere cumparare Peugeot

 
Moved   September 05, 2008, 11:53:17   Radon
Global Moderator   92.84.23.193
   topic: Masini de Test-Drive la Concesiunile din tara board_from: Coltul clientului board_to: Consiliere cumparare Peugeot

 
Deleted Member   September 04, 2008, 13:01:17   SilverBullet
Administrator   193.230.224.3
   member: 593
 
Deleted Member   September 04, 2008, 13:01:17   SilverBullet
Administrator   193.230.224.3
   member: 1007
 
Deleted   September 03, 2008, 15:31:12   Cloud no.75
VIP   81.180.120.9
   topic: 308 Premium 1.6hdi BVA subject: Re: 308 Premium 1.6hdi BVA member: Cloud no.75
Titlu: Re: Moderare
Scris de: costin_dsm12 din Octombrie 08, 2008, 01:39:11 p.m.
Voi continua in a imi sustine propunerea si voi si argumenta.

Un singur moderator nu poate face fata, este si el om si mai poate gresi sau poate avea o zi proasta(nu fac aluzie la nimeni, doar vorbesc la modul general), daca ar exista si cel de al doilea moderator atunci s-ar forma o echipa. Intr-o echipa deciziile se iau mult mai usor pe baza dezbaterilor si a parerilor impartasite unul - celuilant.

E mult mai usor in doi, de asta ne si casatorim   :blink: :biggrin:.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: SilverBullet din Octombrie 08, 2008, 01:41:04 p.m.
E mult mai usor in doi, de asta ne si casatorim   :blink: :biggrin:.

Alo, domnu' @costin_dsm12, il sustin pe Radon, dar in nici un caz nu ma casatoresc cu el!
Titlu: Re: Moderare
Scris de: costin_dsm12 din Octombrie 08, 2008, 01:44:47 p.m.
 :offtopic:

Era doar o mica glumita, ca sa mai destindem atmosfera in "sala de lectura".

Titlu: Re: Moderare
Scris de: marius.v din Octombrie 08, 2008, 01:45:03 p.m.
E mult mai usor in doi, de asta ne si casatorim   :blink: :biggrin:.

Alo, domnu' @costin_dsm12, il sustin pe Radon, dar in nici un caz nu ma casatoresc cu el!
De ce?
Ca-i frumos, aratos si destept? :clap: :001_tt1: :001_wub:
Iar ma mananca dintii!!! :ban: :offtopic:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Cloud no.75 din Octombrie 08, 2008, 02:10:54 p.m.
Ca veni vorba de subiectul de mai sus, recunosc ca timpul nu imi mai permite o activitate sustinuta si coerenta pe forum. Din acest motiv, daca exista cineva care ar putea sa modereze sustinut zona mea....
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Vlad01 din Octombrie 08, 2008, 02:49:47 p.m.
As putea incerca eu, eventual pentru o perioada de proba, si daca co-forumistii spun ca e ok, pot ramane :001_smile:.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Kman din Octombrie 08, 2008, 03:35:55 p.m.
Bun avem un prim candidat.
Vlad ai vreo sectiune anume unde ai prefera sa moderezi??
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Vlad01 din Octombrie 08, 2008, 03:55:20 p.m.
As incerca prima sectiune a forumului, respectiv "UNIVERSUL PEUGEOT", pe langa rara si Cloud no. 75. Daca ma descurc si am timp, si nu se mai ofera nimeni, pe viitor pot incerca si altele. Mentionez ca nu am cunostinte bune de mecanica, de aceea nu ma bag la tehnic, dar modele Peugeot putine sunt despre care sa nu stiu macar caracteristicile de baza  :001_smile:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: costin_dsm12 din Octombrie 08, 2008, 04:00:17 p.m.
Ofer si eu o mana de ajutor pe sectiunea "Coltul clientului", cred ca sunt cel mai in masura avand in vedere ca asta fac zi de zi, consiliez si indrum clientii.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Gabriel din Octombrie 08, 2008, 05:15:15 p.m.
In primul rand cererea de suspendare a lui Radon ... nu se aproba.  :clap:
Domnu' Radu, crezi mata ca fiecare se suspenda cand vrea pe forumul asta!?  :001_tt2:

In al doilea rand, cred ca Radu isi face treaba militareste dar foarte bine, de asta beneficiaza de sustinearea mea si bag de seama si al celorlalti admini. Daca experimentul cu oaia Dolly ar fi reusit as fi propus ca sa-l clonam pe Radu pentru inca un moderator global.

Cred ca datorita faptului ca unii moderatori nu au timp indeajuns pentru moderare trebuie sa clarificam unele lucruri:
1. cei care sunt moderatori si considera ca nu au timp, stofa si vrere pentru asa ceva sa zica,
2. cei care au vrere si stofa dar nu au indeajuns timp trebuie sa fie dublati
3. pt sectiunile ce raman libere trebuiesc alesi alti moderatori
4. moderatorii nu trebuie sa fie experti in domeniul al carei tema e sectiunea ce trebuie moderata, ei trebuie sa aiba timp indeajuns pentru treaba asta si trebuie sa cunoasca si sa aiba puterea de a aplica regulamentul.

Propun adminilor sa spuna daca sunt de acord cu mine si daca da deschidem un topic in care fiecare sa se autopropuna sau sa propuna pe cineva.
Se va vota si apoi cei care vor fi numiti moderatori vor fi in probe o luna. Intre timp si actualii moderatori trebuie sa spuna daca mai vor sa fie moderatori si daca considera sau nu ca trebuie sa fie dublati de inca un moderator.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Kman din Octombrie 08, 2008, 05:25:13 p.m.
Eu sunt de acord cu cele propuse de Gabi.
Trebuie deschis un nou topic pentru alegerea moderatorilor.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Vlad01 din Octombrie 08, 2008, 05:26:33 p.m.
Buna idee. Faceti topic separat ;)
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Cloud no.75 din Octombrie 08, 2008, 05:49:44 p.m.
@Gabriel: Bune precizari. Ma incadrez la punctul 2. Vreau si imi place, dar nu prea am timp. Solutia cu dublarea e ok, in timpul disponibil particip cat pot.
De altfel, se poate vedea ca accesez forumul in medie de 2ori/zi.

Voi hotarati cum e mai bine si imi spuneti si mie la ce concluzie ati ajuns
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Vlad01 din Octombrie 08, 2008, 05:59:29 p.m.
Nici eu nu doresc inlocuirea actualilor moderatori, deoarece si-au facut treaba bine, si cand au timp mai corecteaza ici-colo. Solutia cu dublarea ar parea cea mai pertinenta.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: AIR din Octombrie 08, 2008, 08:30:48 p.m.
Daca tot e vorba de moderare consider ca am si eu un cuvant de spus, dat fiind nr de posturi pe care le am la activ :001_smile:.
Ideea e ca orice administrator sau moderator sa vorbeasca cu Dvoastra pt ca pot fi useri cu varste mai mari decat respectivul moderator sau administrator.Poate unii nu au rabdare sa citeasca regulamentul (stiu ca e problema lor) dar uneori nu da bine sa il tragi de maneca pe noul user de la primul post, uneori mai putin amabil!
2 Se pot obtine efecte mai mari cu vorba "dulce" (exista si proverbul:Vorba dulce, mult aduce). Aici ar fi de precizat ca de exemplu Turbojack isi face moderarea mai cu tact decat Radon.
@ Beejay, lumea intra aici ca sa caute informatii sau sa se relaxeze, nu stiu daca "militaria" isi are locul aici.
E vorba de nuante, nu ma deranjeaza ca imi spui un lucru, ci uneori ma deranjeaza cum mi-l spui!
Eu asa vad lucrurile.
Pe de alta parte in afara de Radon ceilalti moderatori se vad cam rar cu o contributie pe forum!
De unde se pot trage concluziile ori ceilalti moderatori nu au timp sa modereze ori (sau)  domnul Radu e mai harnic decat ceilalti!
Nu vreau sa influentez pe nimeni insa cred ca e si acesta un punct de vedere!
Stiu ca unii useri nu ma agreeaza dar cred ca nu am jignit pe nimeni, si voi incerca sa raman mai"detasat" de problemele de moderare!
Toata stima!
Air
Titlu: Re: Moderare
Scris de: asterisc din Octombrie 08, 2008, 10:57:24 p.m.
Foarte mare dreptate aveti, @BeeJay imi place cum ai pus problema. Mie mi se pare ca standardul de calitate pe acest forum este unul destul de ridicat, mult peste ce am vazut pe multe alte forumuri, si asta datorita in mare parte dragilor nostri moderatori. Nu este corect ca atunci cand sunt cu noi sa-i ridicam in slavi, respectiv cand gresesc sa stergem cu ei pe jos.
@Radon, ai facut o treaba foarte buna pana in prezent, tine-o tot asa.
Sunt intru totul de acord cu solutiile propuse de @BeeJay, solutii mature de altfel. Orice decizie se ia, aveti si suportul meu.  :001_wub:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Gabriel din Octombrie 09, 2008, 01:00:16 a.m.
@air: culmea ca mai suparati de moderare au fost cei cu vechime iar cei noi s-au conformat de cele mai multe ori fara nici un comentariu. Lumea intra sa se relaxeze si pe youtube dar daca ai incalcat regulile esti banat de nu te vezi.
Moderarea nu e grea dar nici usoara iar eu consider ca Radu a facut treaba buna si este unul din cei mai buni moderatori. Sunt inscris si urmaresc multe forumuri (auto sau nu) si stiu ce spun. Forumul asta are un aspect si un continut civilizat in mare parte datorita lui Radu pentru ca a aplicat regulamentul corect si echilicrat. Va garantez ca sunt forumuri in care regulamentul e mult mai strict aplicat si forumul nu arata ca asta. Cred ca avem si un regulament bine pus la punct.

Propunerile pentru moderatori se faci aici (http://www.clubpeugeot.ro/site/index.php?option=com_smf&Itemid=72&topic=1498.0)
Titlu: Re: Moderare
Scris de: theprince din Octombrie 09, 2008, 03:06:48 a.m.
Bai ce repede a venit timpul urmatoarei revizii... Dar cred ca e de bine - motorul o sa mearga ca uns. ;)
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Vlad01 din Februarie 20, 2009, 12:07:06 p.m.
Oameni buni, vreti sa ramanem doar moderatori si admini pe forumul asta? Va rog eu nu mai fiti asa duri cu noii veniti!
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Radon din Februarie 20, 2009, 12:21:16 p.m.
Faptul ca incercam sa pastram o discutie in limitele temei topicului nu mi se pare dovada de duritate.
Hai sa scriem orice, oriunde, cand si cum ne apuca, si sa ne scuzam de off-topic, sa vedem ce iese. Ce zici?
Titlu: Re: Moderare
Scris de: costin_dsm12 din Februarie 20, 2009, 12:31:04 p.m.
Nu cred ca Vlad se referea la faptul ca se face off-topic, ci la faptul cum se face comunicarea acestor lucruri.
Dupa cum stim cu totii, noii useri nu citesc regulamentul fapt ce duce la deraparea lor pe anumite arii. Aici sta in puterea fiecarui moderator de a il face sa inteleaga unde a gresit si care este modalitatea de a utiliza spatiul unei comunitati virtuale. Nu toti ne nastem invatati si nu toti incearca a se integra in societate fara sa deranjeze pe cel de langa el, de aceea orice ajutor este bine venit, din partea moderatorilor in cazul nostru.
In consecinta zic ca un mod moderare(mod de exprimare) mai domol ar trebui aplicat noilor useri.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Kman din Februarie 20, 2009, 12:33:48 p.m.
Eu chiar am rugat-o pe stimabila Col sa arate mesajele ce le-a primit pe privat si sa dezbatem impreuna sa vedem are dreptate cand acuza de jignire si de duritate!!
Din pacata vad ca nu da curs invitatiei mele.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Col din Februarie 20, 2009, 12:45:12 p.m.
Imi puteti spune unde pot prezenta nemultumirile mele despre moderare fara a fi off-topic?
Desi va spun sincer ca , vazand cum i-ati luat apararea lui Radon, clasificati atitudinea sa brutala drept un comportament barbatesc si considerati ca are dreptate imi dau seama ca n-are rost sa mai spun absolut nimic pentru ca nu fac decat sa-mi perd timpul.
Intre timp Radon mi-a dat avertisment asa ca e clar ca aici nu poti denunti un comportament abuziv al celui care te penalizeaza pentru ca te va penaliza din nou.
Eu asa ceva n-am vazut in viata mea si o sa spun si in alte parti ceea ce se intampla pe acest forum.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Februarie 20, 2009, 12:49:43 p.m.
Nu sunt de acord cu stergerea posturilor!
Evident cele care dezbat ceva si nu cele injurioase.
Politica asta de pumn in gura pentru oricare dintre membri nu e deloc utila. Credeam ca ideea de forum e chiar referitoare la discutii on-line privitoare la un anumit subiect.
Faptul ca apare cineva de nicaieri ( la prima postare pe acest topic! referire la topicul cu intalnirea nationala care e blocat!) si declara cu emfaza "Acest post se va sterge!" nu conduce deloc la o discutie serioasa.
Asa ca cererea mea este ca acea "stergere" sa fie stearsa!
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Kman din Februarie 20, 2009, 12:54:41 p.m.
Aici putem discuta depsre problemele legate de moderare.
Dezbateti cat vreti aici, dar nu are rost sa umple 3 pagini pe alte topicuri cu discutii pe alta tema. va fi greude urmarit discutia initiala.
Nu cred ca daca am cerut sa se repecte subiectul discutat initial am pus pumnul in gura cuiva.
Ce ar insemna ca peste tot sa se discute in afara ariei sau subiectului propus de topicul respectiv?

De ce nu vine acum stimbaila Col si sa aduca dovezi la afirmatiile aduse?
Are acest topic la dispozitie. Ma repet. Am rugat-o sa posteze si mesajele private ce le-a primit in sprijinul acuzatiilor!!
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Col din Februarie 20, 2009, 12:56:54 p.m.
Pai da, eu am primit un pumn in gura de la Radon si complicii sai pentru ca atat si pe el cat si pe ceilalti ii deranjeaza ca am vorbit de accidente, care , nu numai ca au fost deosebite, deoarece nu in fiecare zi se intampla asemenrea accidente, dar eu n-am facut decat sa raspund la intrebarile pe care mi s-au pus referitor la acesta.
Pai in regulament nu scrie ca moderatorii au dreptul sa decida ce si cat timp ai voie sa vorbesti despre un anumit subiect!

K-man , eu as posta mesajele cu cea mai mare placere dar bineinteles ca este interzis sa postezi pe forum mesaje private, astfel incat ceilalti memri sa nu stie cum esti tratat in privat.

Pai de ce tot dati cu pietre in mine si ma tot avertizati, de ce nu ma lasati sa le spun tuturor membrilor ce se intampla aici?Titlu: Re: Moderare
Scris de: SilverBullet din Februarie 20, 2009, 12:57:04 p.m.
Din cate vad eu... sunt vinovat! Ok, ma retrag de pe forum, e bine?
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Kman din Februarie 20, 2009, 01:03:18 p.m.
Pai daca eu te-am rugat sa postezi mesajele private, nu vei pati nimic.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Februarie 20, 2009, 01:03:28 p.m.
Acest mesaj a fost postat pe topicul intilnirii nationale si a fost sters.
Aici cu siguranta nu e off topic!

"Nu ma pricep la forumuri dar poate exista un contor pentru topicuri si atunci vedeti citi au accesat topicul cu moderatorii.
Acum parerea mea, offtopic, un moderator trebuie sa fie cit mai transparent ca moderator si cit mai activ ca membru!

Din pacate trebuie sa revin si sa propun ceva:
Cine nu e inscris pe lista cu participantii la aceasta intalnire nationala sa nu mai critice pe ceilalti participanti deja inscrisi. Nu de alta dar ei sunt mult mai  offtopic
E vorba totusi de intalnirea nationala!"
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Radon din Februarie 20, 2009, 01:05:19 p.m.
Stimata doamna COL, m-ati atacat direct, drept pentru care va rog sa va justificati afirmatia ca v-am dat un pumn in gura cu ceva concret. In caz contrar, imi rezerv dreptul de a supune atentiei atitudinea Dvs., pentru a se lua masurile prevazuta de regulament in astfel de situatii.

E usor sa arunci cu noroi in cineva fara sa aduci si argumente care iti permit sa faci asta.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Februarie 20, 2009, 01:05:46 p.m.
Din cate vad eu... sunt vinovat! Ok, ma retrag de pe forum, e bine?
Daca asta tie atitudinea...
Nu trebuie sa te retragi, e suficient sa-ti ceri scuze  :001_wub:

Suntem pe forum nu in trafic :cursing:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Col din Februarie 20, 2009, 01:08:39 p.m.
Ai dreptate.
As mai adauga ca in regulament scrie ca moderatorii nu trebuie sa vorbeasca intr-un mod deranjant, sa fie politicosi si intelegatori.
Aici , ti-ai gasit!
Te agreseaza in privat si cica, asta nu e decat un comportament barbatesc.
Pai bine, domnilor, de asta m-am inscris eu pe forum?

Radon, lasa-ma sa public mesajul tau pe forum ca sa vada oamenii cu ochii lor ce ai scris.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Februarie 20, 2009, 01:12:12 p.m.
Col
Trimite te rog mesajul pe PM sau mail
Titlu: Re: Moderare
Scris de: SilverBullet din Februarie 20, 2009, 01:15:41 p.m.
@sw tm, inteleg daca @Col are ceva cu mine, dar pe tine nu te inteleg.
Unde am gresit si pentru ce anume trebuie sa-mi cer scuze?
De obicei am taria sa recunosc ca am gresit daca e cazul.

Pentru a clarifica problema desi ma indoiesc citez aici mesajul PM trimis de mine:

"Buna dimineata,

Nu cred ca Radon a vrut sa fie agresiv, ironic si deranjant.

In postura de global moderator pe care o are trebuie sa fie foarte direct, incisiv, impartial si sa se faca inteles. In ceea ce te priveste poate ca a facut-o mai "barbateste" fara ocolisuri. In momentul in care lasi garda jos... incep problemele. Au destule cazuri pana acum. O comunitate online nu este usor de tinut in frau, crede-ma!

Sincer, il apreciez pentru munca pe care o face si rabdarea de care da dovada cateodata cu anumiti useri.

Cred din cauza problemelor zilnice (familie, servici) uneori exageram si credem ca cineva are ceva cu noi (cazul tau) sau la fel si Radon poate reactiona un pic mai agresiv, dar nu cred ca a fost cazul.

Legat de offtopic, scuze dar nu am urmarit ultimile posturi deci nu ma pot pronunta.
"

Titlu: Re: Moderare
Scris de: Radon din Februarie 20, 2009, 01:17:38 p.m.
In alta ordine de idei, se pare ca unii membri nu au inteles ca acest forum functioneaza dupa niste reguli, scrise sau nescrise. Daca incepem toti sa avem "cereri" si sa "dam ultimatumuri", oare unde vom ajunge? Cred ca e cazul ca fiecare sa-si vada de ale lui, si sa nu ma intervina acolo unde e in afara subiectului si unde nu conaste toate datele problemei.
Atata vreme cat exista un regulament SCRIS, nu vad de ce e nevoie sa ne manifestam la modul "mie nu-mi convine". Apartenta la acest forum nu este o obligatie. In schimb, respectarea regulamentului este. Pana se va decide altfel. Tot ceea ce am facut pana acum cei din echipa de moderare este de a incerca sa pastram o relativa ordine in informatia ce se posteaza in acest forum. Daca asta se interpreteaza ca si "pumn in gura" inseamna ca n-am inteles noi, moderatorii ce avem de facut si ca, probabil, ar trebui sa ne facem mici si sa actionam doar cu acordul celor in cauza.
Intotdeauna va aparea cineva caruia sa nu-i convina ceva in acest forum. Asta inseamna sa privam pe toti ceilalti de atmosfera linistita de care au avut parte pana in acel moment? Eu unul cred ca nu. Si ca cine nu se regaseste in aceasta comunitate, sau se simte nedreptatit, este liber sa -si gaseasca locul in alte parte. Cu riscul de a fi acuzat din nou ca "alung" oamenii de pe forum, imi asum aceasta afirmatie. Si am credinta ca si altii ma vor sustine.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Col din Februarie 20, 2009, 01:18:26 p.m.
Da sw, incerc sa ti-l trimit pe mail ca vad ca aici te penalizeaza, ba chiar te dau afara, daca indraznesti sa zici ceva impotriva moderatorilor.

Se vede ca aici regululie sunt valabile numai pentru membri nu si pentru moderatori.

Special pentru Radon - regulile trebuie respectate atat de membri cat si de moderatori!

De de nu te-ai limitat sa ma averitzezi ca sunt of-topic, fara alte comentarii suplimentare deranjante?

Si cum ti-ai permis sa ma iei pe mine la rost ca vorbesc despre accidente si cat
vorbesc despre ele?

Ai tu dreptul acesta?
Nu cred, ca eu asa ceva n-am vazut scris asa ceva in regulament!
Titlu: Re: Moderare
Scris de: SilverBullet din Februarie 20, 2009, 01:19:45 p.m.
Pune aici! Sa vedem si noi ce anume a generat acest scandal!
Asta-i topicul cu probleme de moderare...
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Radon din Februarie 20, 2009, 01:21:33 p.m.
Stimata doamna COL, vad ca nu va mai obositi nici sa cititi posturile de mai sus. Oare de ce? Ceea ce scriem noi nu mai prezinta importanta? Important e doar ce aveti Dvs. de spus?
V-am rugat mai sus sa aduceti argumente referitoare la pumnul in gura pe cere vi l-am dat. V-au rugat si ceilalti adimini. Vad ca nu o faceti. Cum sa interpretam asta?
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Col din Februarie 20, 2009, 01:25:13 p.m.
Cea mai buna dovada ar fi mesajul privat al lui Radon, adica asa-zisul pumn al sau in gura mea, dar  voi nu ma lsati ca sa-l postez deci ma puneti in imposibilitatea de a ma apara si a-i informa si pe ceilalti membri depre ceea mi s-a intamplat.

Aceasta este o lovitura sub centura pentru noi, membri, care nu avem voie sa facem publice mesajele private jignitoare ale moderatorilor !
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Radon din Februarie 20, 2009, 01:29:47 p.m.
Stimata doamna, ati citit ultimele doua mesaje? Se pare ca nu, din nou. Oare ce scrie in ele?
Titlu: Re: Moderare
Scris de: SilverBullet din Februarie 20, 2009, 01:30:55 p.m.
Cine nu te lasa? E cumva asta?

[REPORT] Regulament
« Sent to: admin, K-man, Gabriel (BeeJay), SilverBullet on: February 19, 2009, 22:52:43 »

"Stimata doamna / domnisoara,

Nu vad de ce v-ati ataca la modul asta. Credeam ca ati inteles ca avem un regulament care se cere respectat.
De ce insistati sa povestiti despre accidentele Dvs. nefericite intr-un topic care are o cu totul alta tema? Am vazut ca ati descoperit topicul dedicat accidentelor. Nu e suficient? Cred ca ati fost foarte insistenta in a va expune pataniile, drept pentru care stim cu totii deja in amanunt ce vi s-a intamplat. Asa ca eu sunt de parere ca a le povesti intr-un singur loc este mai mult decat suficient.
Sper ca ati inteles motivele pentru care vi s-a atras atentia, nu numai Dvs. ci si partenerei Dvs. de off-topic.

Numai bine."

Titlu: Re: Moderare
Scris de: marius.v din Februarie 20, 2009, 01:52:41 p.m.
Din cate vad eu... sunt vinovat! Ok, ma retrag de pe forum, e bine?
Din spirit de solidaritate ma retrag si io cu tine. :cursing: :crying: :blink:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Col din Februarie 20, 2009, 02:05:54 p.m.
Partea care m-a deranjat este urmatoarea


De ce insistati sa povestiti despre accidentele Dvs. nefericite intr-un topic care are o cu totul alta tema? Am vazut ca ati descoperit topicul dedicat accidentelor. Nu e suficient? Cred ca ati fost foarte insistenta in a va expune pataniile, drept pentru care stim cu totii deja in amanunt ce vi s-a intamplat

Pai cum vine asta?
Un moderator are dreptul de a-mi impune despre ce sa vorbesc si cat anume?
Nu exista asa ceva in regulament !

Lasand la o parte faptul ca am scris despre aceste accidente in primul rand, pentru ca au fost iesite din comun, as mai adauga ca tonul lui Radon a fost jignitor si lipsit de tact si sensibilitate, fata de o persoana care a fost cat pe ce sa moara in aceste accidente.

Consider ca trebuia sa se limiteze in a-mi atrage atentia, in mod politicos, ca sunt off-topic si atat.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Februarie 20, 2009, 02:13:50 p.m.
Hai sa terminam cu treaba asta.Uite ce propun eu:
1.Col evita vreo 2 saptamani topicurile supravegheate de Radon :oops:
2.Nu te retrage.
3.Cred ca mecanicii de la service sunt mult mai enervanti decit moderatorii astia :police:
4.Daca ai supravietuit unui impact cu trenul, accidentele astea de pe forum nu intra nici macar la tamponari usoare...
5.Sa vii neaparat la intilnire si sa dovedesti astfel moderatorilor ca si membrii pot sa le dea un exemplu de ce inseamna sa fii un forumist adevarat! :001_wub:
6.Iti readuc aminte de promisiunea ta de al aduce pe Gabriel!
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Kman din Februarie 20, 2009, 02:15:21 p.m.
  ART.5 Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda.

Conform acestui articol vi s-a atras atentia asupra repetarii la nesfarsit a patzaniilor cu accidentele.
Mambrul trebuie atentionat pentru a sti unde a gresit si a nu mai repeta greseala.
Nici vorba de pumn in gura de abuz si asa mai departe.

Titlu: Re: Moderare
Scris de: tnt din Februarie 20, 2009, 02:17:23 p.m.
Pai cum vine asta?
Un moderator are dreptul de a-mi impune despre ce sa vorbesc si cat anume?
Col, nu vreau sa-i iau partea lui Radon, sau oricarui alt membru din acest club. Dar tocmai asta e "job-ul" unui moderator. Sa stabileasca, in limita anumitor reguli, cat, cum, ce si mai ales unde se vorbeste despre un anumit subiect.

Iata si o definitie:
MODERATÓR, -OÁRE,  moderatori, -oare,  s.m. ÅŸi f., s.n., adj. 1. S.m. ÅŸi f., adj. (Element) care moderează, ponderează, frânează, potoleÅŸte. 2. Persoană care conduce o dezbatere, de obicei, publică, o masă rotundă, o emisiune cu mai mulÅ£i participanÅ£i. 3. S.n. Dispozitiv de reglare a vitezei de miÅŸcare a unui mecanism. 4. S.n. Substanţă folosită pentru încetinirea miÅŸcării neutronilor. – Din fr. modérateur,  lat. moderator,  it. moderatore.
Sursa: DEX '98

Sa nu crezi ca este usor sa moderezi, si nici sa nu ai impresia ca este cineva platit aici pentru asta.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Col din Februarie 20, 2009, 02:19:00 p.m.
Eu n-am dat raspunsuri doar pentru a raspunde ceva ci doar am raspuns la intrebarile pe care mi le-au pus membri sau am facut precizari, care mi-au fost cerute de acestia.
N-am vorbit de-a lelea !

Prin urmare, care este propunerea voastra? Sa nu mai raspund daca ceilalti membri cer clarificari sau vor mai multe raspunsuri?

Pur si simlu sa-mi ignor colegii de forum numai pentru ca asa vor moderatorii?
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Februarie 20, 2009, 02:19:39 p.m.
K-man nu vii la intilnire?
Poate cu citeva beri te fac sa uiti articolul 5.
Nu de alta spaga la moderatori de trafic  :police: e la moda!

Corect:
Moderator = "Substanţă folosită pentru încetinirea mişcării neutronilor" :oops:

Cred ca avem nevoie de ceva reactivi in acest forum :001_tt2:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: asterisc din Februarie 20, 2009, 02:20:37 p.m.
Partea care m-a deranjat este urmatoarea
...

Pai cum vine asta?
Un moderator are dreptul de a-mi impune despre ce sa vorbesc si cat anume?
Nu exista asa ceva in regulament !

...

Nu moderatorii iti impun despre ce sa vorbesti, ci topicul in sine. Daca vrei sa ne impartasesti experientele avute, care sunt convins ca sunt interesante, deschide un topic separat. Toata lumea are de castigat.

Solutii gen 'evita topicurile moderate de X si Y' mi se par niste glume proaste.

Nu tin partea nimanui, pe cat posibil, dar 'sefii' au dreptate. Sunt cazuri cand sunt acizi, sunt cazuri cand nu ne convine, dar asta nu este unul dintre ele.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Col din Februarie 20, 2009, 02:22:21 p.m.
Pai da, nu degeaba forumul acesta este forum Peugeot, este ca si service-ul Peugeot ! :clap: :001_smile: :001_tt2: :biggrin: .. :oops:... :censored:... :001_tongue:


Glumesc, ca sa mai detensionam situatia pe care au tensionat-o moderatorii...moderatorii trebuie sa modereze nu sa streseze! :cursing: :biggrin:Titlu: Re: Moderare
Scris de: asterisc din Februarie 20, 2009, 02:23:38 p.m.
Ai putea sa si dezvolti ideea??
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Februarie 20, 2009, 02:26:09 p.m.
Asterisc hai la intilnire! :oops:
Spaga pentru toata lumea! :001_tt2:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: marius.v din Februarie 20, 2009, 02:27:40 p.m.
sw tm, pe mine nu ma spaguiesti? :crying:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Col din Februarie 20, 2009, 02:29:54 p.m.
Ce sa mai dezvolt, asterisc, ca daca mai vorbesc mult , ma dau astia afara !
Titlu: Re: Moderare
Scris de: marius.v din Februarie 20, 2009, 02:33:22 p.m.
N-ai grija Col, daca vorbesti ce si unde trebuie o sa imbatranesti pe-aici.
Stai o ora, doua, te calmezi si o sa vezi ca nu are nimeni nimic cu tine.
Incearca sa analizezi la rece totul si o sa vezi ca totul e facut cu bune intentii.
Imi pare rau ca nu pot sa vin la intalnire, ca poti sa fii sigura ca nu te-ai mai enerva nicicand pe nimeni de pe forum.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Februarie 20, 2009, 02:33:40 p.m.
sw tm, pe mine nu ma spaguiesti? :crying:
1. Vlad01 - 2 persoane, camera dubla, 2 nopti, Varianta 2 - 40 RON
2. Gheko - 2 persoane, camera dubla, 2 nopti
3. pufiman - 2 persoane
4. SW Tm - 2 persoane, 2 nopti, pat matrimonial
5. Radon - 1 camera dubla, 1 noapte (sambata pe duminica), meniul la fata locului
...
20. Minim 20 de participanti pentru a obtine pretul ofertat!

Nu esti pe lista bei apa! :001_tt2:
Dar pentru exemplul de moderare de mai sus ai 5 stickere de la mine.
5 ca sa le dai cui vrei.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Col din Februarie 20, 2009, 02:36:53 p.m.
Ai grija sw ca esti off topic si moderatorii nu doarme  :001_tt2: :biggrin:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: costin_dsm12 din Februarie 20, 2009, 02:39:07 p.m.
Dragilor, consateni(oraseni),aaa pardon, conforumisti, va rog abtineti-va de la off-topic.
Promit ca daca ma fac bine si va abtineti de la off-topic va dau eu cate o bere la intalnire.


Ps: a nu se intelege ca vreau sa jignesc pe cineva prin utilizarea cuvantului "consatean", este doar o gluma.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: marius.v din Februarie 20, 2009, 02:41:22 p.m.
sw tm, pe mine nu ma spaguiesti? :crying:
1. Vlad01 - 2 persoane, camera dubla, 2 nopti, Varianta 2 - 40 RON
2. Gheko - 2 persoane, camera dubla, 2 nopti
3. pufiman - 2 persoane
4. SW Tm - 2 persoane, 2 nopti, pat matrimonial
5. Radon - 1 camera dubla, 1 noapte (sambata pe duminica), meniul la fata locului
...
20. Minim 20 de participanti pentru a obtine pretul ofertat!

Nu esti pe lista bei apa! :001_tt2:
Dar pentru exemplul de moderare de mai sus ai 5 stickere de la mine.
5 ca sa le dai cui vrei.
La asa propunere si oferta mai ca-mi vine sa vin si eu.
Mersi mult, esti un domn.
Si sa zici ca nu e bine sa ceri spaga!! :blush:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Februarie 20, 2009, 02:41:27 p.m.
Intilnirea nationala nu e  :offtopic: nicaieri pe acest forum!
Cred ca trebuie sa o punem si la aniversari!
Si mai cu viata dragilor cu inscrierile pentru ca altfel intilnirea e defuncta din fasa!
Titlu: Re: Moderare
Scris de: costin_dsm12 din Februarie 20, 2009, 02:44:59 p.m.
DOMNILOR!!! Chiar va rog si insist in a pune capat acestei discutii off-topic si sa continuati pe topicul dedicat.

Va multumesc pentru intelegere,
Costin
Titlu: Re: Moderare
Scris de: SilverBullet din Februarie 20, 2009, 02:45:56 p.m.
Pur si simlu sa-mi ignor colegii de forum numai pentru ca asa vor moderatorii?

Inteleg de aici ca moderatorii nu sunt colegi pe forum? Ce sunt atunci?

@Col: cand esti intrebata poti foarte simplu sa specifici ca ai mai scris despre acel lucru in alta parte si sa dai linkul. E mai comod si pentru tine zic eu!
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Februarie 20, 2009, 02:47:14 p.m.
"Inteleg de aici ca moderatorii nu sunt colegi pe forum? Ce sunt atunci?"

La intilnire scorul e de 4 (membri)la ZERO! Radon vine doar daca trebuie sa se faca numarul necesar de persoane.

Col daca vii la intilnire e o replica mult mai rasunatoare decit 100 de postari pe forum! :001_wub:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: SilverBullet din Februarie 20, 2009, 02:50:18 p.m.
@Col:

Afirmatii de genul celor de mai jos nu suna prea bine, sunt cu mult mai dure decat cele care pretinzi tu ca le-a formulat Radon catre tine! In ultima fraza pretinzi ca sunt glume... nu prea merg.

"Ai grija sw ca esti off topic si moderatorii nu doarme"
"Ce sa mai dezvolt, asterisc, ca daca mai vorbesc mult , ma dau astia afara !"

"Pai da, nu degeaba forumul acesta este forum Peugeot, este ca si service-ul Peugeot !
Glumesc, ca sa mai detensionam situatia pe care au tensionat-o moderatorii...moderatorii trebuie sa modereze nu sa streseze!
"
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Februarie 20, 2009, 02:52:54 p.m.
 :batman:
Toata lumea are dreptate si mai ales EU!
Silver nu da in toti doar nu suntem varcolaci!
Titlu: Re: Moderare
Scris de: tnt din Februarie 20, 2009, 02:57:37 p.m.
Dragilor.. daca si in topicul "Moderare" va duceti offtopic... cum puteti sa va mai plangeti de moderatori ca sunt ai dracu`  :blink:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Februarie 20, 2009, 03:01:50 p.m.
Pentru ca sunt.
Pentru ca sunt  :police: acestui forum.
Pentru ca noua ne place viteza.
Pentru au pornit radarele azi.
Si mai ales pentru ca acest topic nu are (sic!) moderator!
Titlu: Re: Moderare
Scris de: costin_dsm12 din Februarie 20, 2009, 03:09:01 p.m.
Te inseli amarnic in privinta moderatorului. Subsectiunea Club Peugeot este sub "teritoriul" meu. Te-am rugat de cateva ori, chiar si pe PM, sa incetezi cu postarile off-topic.
Te rog pentru a 5-a oara sa incetezi cu postarile off-topic, a 6-a oara vom recurge la aplicarea REGUALMENTULUI. (http://forum.clubpeugeot.ro/index.php?topic=993.0)
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Februarie 20, 2009, 03:18:05 p.m.
Nu apare in topic, vezi header-ul.
Poate e doar o scapare.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Gheko din Februarie 20, 2009, 03:18:58 p.m.
Imi pare rau ca ma bag si eu ca musca-n lapte dar cred ca faceti din tantar armasar, draga colega daca doresti sa te retragi e treaba ta nu cred ca trebuie sa vedem toti motivul pentru care doresti sa te retragi mai ales ca mie unu nu mi se pare un motiv foarte concludent la decizia de a te retrage, si moderatorilor cred ca dati prea multa atentie unor colegi. Daca colega noastra draga vrea sa se retraga e treaba ei, lasati-o sa faca ce doreste, cred ca trebuia mai mult insistat la un alt coleg retras recent sa nu se retraga decat la colega noastra din cazul de fata. Va multumesc si sper sa nu va ofensati nici unul, traim intr-o tara "libera" si luam ce decizii vrem.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: costin_dsm12 din Februarie 20, 2009, 03:25:25 p.m.
Draga Gheko, aici nu se fac diferente de tratare intre membrii. Nu s-a facut loby pentru mentinerea lui @Col in cadrul comunitatii, ci s-a incercat rezolvarea unei neintelegeri.

Daca stimabila colega @Col v-a decide sa se retraga, v-a fi alegerea ei. Nu incercam sa influentam pe nimeni, ci doar sa rezolvam o problema.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: ventura din Februarie 20, 2009, 03:25:42 p.m.
Oare chiar suntem la gradinita? Astea sunt orgolii prostesti. Incercati si comportativa ca niste colegi, caci in definitiv asta suntem.

PS: Umila mea parere
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Februarie 20, 2009, 03:27:22 p.m.
Retragerea e la moda pe forumul asta:
Nu ne place ceva: ne retragem.
Nu ne place altceva: ne retragem.
Nu mai putem veni: ne retragem.

Nu inteleg ceva: ne retragem. :oops: aici nu ne retragem!
Fratilor si Surorilor posesori de Lei hai sa nu mai retragem, ci cind ne suparam pe acest forum luam o pauza.
Vorba cea: "Gandim, analizam problema, ca nu suntem animale" doar lei citeodata :clap:

http://forum.clubpeugeot.ro/index.php?topic=1769.new;topicseen#new

Textul de mai sus se vrea o gluma, sper ca nu am suparat pe nimeni
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Col din Februarie 20, 2009, 04:29:29 p.m.
Il propun pe SW ca moderator, datorita inteligentei sale, echilibrului sau si a capacitatii sale de a intermedia si solutiona conflicte.
La toate acestea se adauga si un simt al umorului dezvoltat care nu este abolut necesar dar,de multe ori ajuta la dezamorsarea unor situatiii conflictuale.

Pentru Gheko:

I-ai criticat pe colegi ca incearca sa ma convinga ca sa raman si ai spus ca un alt coleg merita mai mult ca mine.
Pe ce considerent te bazezii cand faci acesta afirmatie?
De ce crezi ca celalt coleg merita mai mult ca mine?

Ceea ce spun nu este off-topic pentru ca ca daca Gheko reuseste sa-si motiveze afirmatia in mod inteligent si plauzibil il propun si pe el moderator
Titlu: Re: Moderare
Scris de: tnt din Februarie 20, 2009, 05:59:09 p.m.
Draga Col, citesc de cateva ore si ma minunez. Nu te supara ca te intreb! Dar, ce meserie ai? Ai o funtie de conducere? Nu de alta.. dar vad ca nu suporti sa aibe altu` ultimul cuvant. De ce trebuie sa scormonesti fiecare cuvant? Despici firul in 4 si analizezi fiecare fraza. Ca sa vezi ca se poate intoarce roata.. imi permit sa "analizez" afirmatia ta:
Il propun pe SW ca moderator, datorita inteligentei sale, echilibrului sau si a capacitatii sale de a intermedia si solutiona conflicte.
Prin asta, eu inteleg ca tu consideri, ca moderatorii de pe acest forum sunt lipsiti de inteligenta, echilibru si capacitatea de a intermedia si solutiona conflicte. Ceea ce ma deranjeaza cumplit. Cum ar fi sa incep acum scandalul pe care l-ai inceput tu impotriva lui Radon?

Si pentru ca m-am enervat si nu ma pot abtine..
Pe ce considerent te bazezi cand faci acesta afirmatie?
De ce crezi ca celalt coleg merita mai mult ca mine?
Pentru simplul motiv ca era membru de vreun an jumate, si aportul lui de informatie de calitate la acest forum a fost cu muuult peste post-urile tale.

Hai ca o iau eu cu offtopicu` in brate (si mi-as da singur avertisment, dar nu pot, asta ca sa stii ca sunt impartial)
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Col din Februarie 20, 2009, 06:14:47 p.m.
Scuza-ma tnt dar nu pot sa raspund intrebarilor tale deoarece as fi off-topic, iti spun doar un lucru si anume, faptul ca un coleg care va dadea informatii de calitate a plecat dupa un an si jumatate da de gandit.

Referitor la propunerea mea ca SW sa fie moderator, ideea mi-a venit citind regulamentul forumului referitor la moderatori.

In regulament, referitor la moderatori, se vorbeste de echilibru, intelegere si politete, motiv pentru care am dedus ca un moderator trebuie sa fie inteligent, capabil sa mentina ordinea si echilibrul pe forum, ceea ce implica capacitatea de solutionare a conflictelor.

Eu nu am nimic cu nimeni, n-am nimic nici cu Radon, eu aici discut despre principii si nu despre persoane, adica doresc ca regulamentul sa fie respectat de toata lumea, adica si de moderatori.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: neog din Februarie 20, 2009, 06:21:40 p.m.
Fratilor, haideti sa incercam sa fim mai permisivi putin macar acum in mijlocul discutiilor pe care le aveti si sa incercam sa aplanam. Sunt sigur ca nimeni nu a vrut sa jicneasca ironic sau sa faca aluzii in vreun fel, iar ceea ce a luat nastere s-a intamplat doar pentru ca am dat prea multe sensuri unor cuvinte. Unii dintre voi va cunoasteti foarte bine si cred ca stiti cand e vorba de rautate sau de interpretare gresita a cuvintelor.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Col din Februarie 20, 2009, 06:45:04 p.m.
Ai dreptate neog.

In acest sens propun ca de-acum incolo moderatorii sa aiba un text standard prin care te atentioneaza ca ai gresit fara a se lansa in comentarii personale care ar putea da nastere la interpretari.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Radon din Februarie 20, 2009, 06:55:47 p.m.
Stimata colega, vad ca esti plina de efervescenta in ceea ce priveste propunerile. Ti-as propune sa te mai gandesti inainte sa continui in acest fel. Nu iti faci bine nici tie, nu faci bine nici atmosferei de aici. Oare inca nu ai observat ca ai ramas cam singura pe topicul asta?
Te rog sa reflectezi la urmatoarea chestiune. Noaptea e un sfetnic bun.
Cand iti doresti sa faci parte dintr-o comunitate pe care nu o cunosti si care functioneaza dupa niste reguli clare, cum procedezi? Incerci sa te integrezi si sa-ti insusesti regulile acelei comunitati, sau dimpotriva, incepi un razboi ignorand regulile si incercand sa le schimbi, impunandu-ti propriile reguli?
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Col din Februarie 20, 2009, 06:58:42 p.m.
Regulile mele coincid cu regulile forumului si ar fi bine ca sa le repecte toata lumea, inclusiv moderatorii.

Titlu: Re: Moderare
Scris de: Radon din Februarie 20, 2009, 07:14:28 p.m.
Da-mi voie sa am rezerve. De la mine se vede putin altfel. Daca e cum zici, n-ai fi facut atata agitatie. Ma rog... fiecare cum intelege si interpreteaza. Mai ales ca toata povestea asta o puteam rezolva frumos, prin PM. Cum de altfel am si incercat sa fac. Dar daca ai ales calea asta, nu mi-a ramas decat sa iti raspund tot aici.
Acest nesfarsit sir de lamentari si "propuneri" de tot soiul trebuie sa inceteze odata si odata. Ai reusit sa transformi si acest topic intr-un camp de batalie si vendeta personala. Si zau ca nu inteleg de ce. Dar am renuntat la a spera ca voi primi un raspuns.
Pe la noi e o vorba: "Cand doi iti spun ca esti beat, te duci si te culci." Aici cred ca a fost vorba de mai mult de doi. Ma rog... poate mi s-a parut mie.
Oricum, eu pun punct aici disputei. Sper ca nu te vei considera nedreptatita cand voi aplica regulamentul care coincide cu al dumitale.
Si cu asta am incheiat.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: DINAMISTA din Februarie 20, 2009, 07:20:41 p.m.
Col, duci un razboi din care nu ai spus ce doresti sa obtii, concret. Nu te-a ofensat nimeni, nici macar nu a incercat sa o faca. Nu mi se pare normal sa duci acest razboi al ideologiilor legate de raportul dintre forumisti si moderatori. Ideea de a adera la o comunitate este, mai intai de toate sa ii respecti regulile. Aici (legat de fraza anterioara) nu ai ce sa argumentezi contra. Daca vrei totusi sa schimbi ceva care pe tine te lezeaza ca si forumist, ai posibilitatea de a inainta public propunerea, clara si obiectiva si se discuta toate variantele ei. Ideea Regulamentului nu este particulara acestui forum, ci sta la baza existentei altor forum-uri (auto, sanatate, moda etc.). Asta e botezul tau, poti sa o consideri ceva de genul asta, fara a considera ceva ofensator in a-ti fi atrasa atentia de cineva mai in masura sa o faca (moderatorii). Nu te considera pusa la perete, poate ca nu ai mai facut parte din alte forum-uri sau poate ca nu ai cautat o informatie concreta pe un forum de specialitate.
Ideea e ca tu cauti o informatie despre Subiectul X si vrei un raspuns concret, nu vrei pagini intregi despre experiente irelevante sau repetate de prea multe ori. Aici intervine moderatorul: face subiectul cat mai lizibil si solutia cat mai... concreta.
Te rog sa nu o iei ca pe un afront. Si Radon si Silver au cele mai bune intentii si o vor arata in cel mai ferm mod cu putinta. Este firesc sa o patesti o data la inceput, daca esti ok, treci peste orgoliul ranit si realizezi ca e firesc sa gresesti si nu mai repeti gresala.
Ceea ce nu este frumos este sa ironizezi si sa folosesti un ton zeflemist dupa ce te-ai simtit pusa la colt, cand, de fapt, ai fost pusa in tema despre gresala ta cat se poate de respectuos.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Februarie 20, 2009, 07:25:02 p.m.
Draga Col multumesc pentru propunere.
Domnule Radon trebuie sa-ti spun ca azi dimineata nu urmarea nimeni acest topic.
Si daca cine se intraba raspunsul este: Da am o functie de conducere! Asta pentru a ma scuza in fata colegilor care cred ca asta e motivul pentru care ma cred poate agasant.
In concluzie:
Col: Multumesc, NU doresc sa devin moderator! Cred ca pot fi mult mai util la cu totul altceva.
Radon: Nu am nimic cu dumneata, asa ca te rog sa nu mai fii asa de agresiv din start. Daca te multumeste pot sa spun ca imi e indiferent!

Intre timp a mai aparut un post asa ca sunt nevoit sa complectez ceva.
Daca un moderator de-a lungul timpului a avut diverse conflicte cu diversi membri ai clubului poate ar fi bine sa se gandeasca totusi, ca se poate ca o parte din vina sa o poarte respectivul moderator.
Va rog sa luati aminte ca cele complectate nu trimit direct la o persoana anume.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Col din Februarie 20, 2009, 07:27:29 p.m.
D-na Dinamista, eu mai fac parte si din alte forumuri , atat in Romania cat si in strainate dar ceea ce am vazut aici mi se pare cam neobisnuit.

Scuzati-ma, nu vreau sa jignesc pe nimeni dar eu n-am mai vazut ca activitatea de moderare sa fie desfasurata in acest mod.

Sw, chiar daca nu vrei sa fii moderator, ai, oricum, toata consideratia mea.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Kman din Februarie 20, 2009, 07:30:59 p.m.
Bai fratilor da mai  incetati!!
NU vi s-a urat sa tot despicati firul in 4??
Gata ajunge!!
Deja devine obositor si de urmarit.

I-as mai raspunde lui Geko referitor la acel coleg care zice el ca ne-a parasit. A fost alegerea lui sa o faca si as zice ca nici macar nu a avut motiv sa o faca.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Februarie 20, 2009, 07:36:21 p.m.
Eu mai fac parte si din alte forumuri , atat in Romania cat si in strainate dar ceea ce am vazut aici mi se pare cam neobisnuit.


Col aici gresesti.
Ma repet, daca vreti sa va dovediti superiori moderatorilor trebuie sa o faceti prin actiunile voastre de sprijinire a evenimentelor organizate de catre membri si nu prin VORBE!
O persoana poade fi un bun moderator pe orice forum dar un foarte prost organizator.
Eu zic sa profiti de experienta ta de viata si sa o transpui aici.
Nici un moderator, oricit de insuportabil poate parea la un moment dat nu trebuie sa te faca sa renunti la ceva. Daca o faci insa nu faci decit sa-i dai dreptate.
Si poate un sfat personal: In general cu autoritatile de orice fel nu te pui direct. Ocolesti problema si o rezolvi dupa aceea.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: DINAMISTA din Februarie 20, 2009, 07:37:00 p.m.
Am inteles, Col. Faceti parte si din alte forum-uri. Am spus "poate"; ideea afirmatiei mele era ca daca tot faceti parte dintr-un forum, atunci stiti foarte bine ce inseamna frustrarea de a nu gasi un raspuns concret la o problema.
Restul mesajului meu catre dumneavoastra nu v-a afectat in nici un fel?
As dori sa intelegeti ca moderatorii sunt in regula, in masura in care respecta litera regulamentului. Restul sunt discutii legate de felul in care atitudinea lor v-a lezat intr-un mod cat se poate de subiectiv, nu cat de mult a gresit prin a va atentiona pe Dvs.
Eu cam atat spun. Nu vreau sa mai duc discutia la nesfarsit. Nu ajungem nicaieri despicand fiecare fraza, avocateste.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Col din Februarie 20, 2009, 07:44:13 p.m.
SW,  da-mi voie sa te contrazic, nu-i adevarat ca cu autoritatea nu te pui, ii reclami si pe ei daca se comporta intr-un mod abuziv.

Sunt de acord ca moderatorii sa pastreze ordine dar s-o faca intr-un mod politicos, conform regulamentului, si sa se abtina de la comentarii inutile care pot deranja.

In acest sens, am propus ca ei sa foloseasca un text standard, decis de superiorii lor, prin care sa informeze ca oamenii au gresit, intr-un mod cat mai impartial si politicos, intr-un mod echilibrat si nederanjant.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Februarie 20, 2009, 07:47:56 p.m.
NU am zis sa nu te pui!
Lasa-i sa creada ca au dreptate si atunci cind poti rupe-i! :gunsmilie:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: SilverBullet din Februarie 20, 2009, 07:53:47 p.m.
Nu pot sa cred asa ceva... discutia continua.  :eek:

Frumoase sfaturi @sw tm.  :001_huh:
Pe alte forumuri la fel procedezi si esti tolerat?

Nu stiu unde vreti sa ajungeti...
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Col din Februarie 20, 2009, 07:54:46 p.m.
Ai dreptate Sw, esti mare...  :clap: :biggrin: :001_tt2:

Ca sa raman on topic,apropo de moderari pe alte forumuri, vreau sa va mai spun ca am observat ca pe celalalt forum Peugeot , www.peugeotclubromania.ro, forum unde sunt inscrisi multi membri de aici, nu pare sa existe asa o severitate la capitolul moderare.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Februarie 20, 2009, 08:00:35 p.m.
Col nu aprofunda acest subiect.
Eu in locul tau mi-as sterge postarea.

Siver:
Repet: Gluma-i gluma pentru cine o pricepe! :001_tt2:
(http://forum.clubpeugeot.ro/Themes/rt_smf_versatility2_lime/images/warnwarn.gif) Deocamdata!
Titlu: Re: Moderare
Scris de: SilverBullet din Februarie 20, 2009, 08:05:14 p.m.
@Col si @sw tm tare cred ca va paste butonul WARN.
Aveti de unde alege: (0=None, 1=Warned, 2=Moderated, 3=Muted. 4=Banned)

Pentru voi cred ca 3 si 4 sunt variantele cele mai bune.

Sper ca pricepeti gluma! Alta nu mai fac!
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Col din Februarie 20, 2009, 08:06:44 p.m.
Sw, ce-i rau in ceea ce am spus?
In regulament nu scrie ca nu avem da vorbim de modul in care se face moderarea pe alte forumuri.
Orcum eu nu mai pot sterge mesajul si daca vreau deoarece eu nu mai am optiunea de a-mi sterge mesajul.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Col din Februarie 20, 2009, 08:09:11 p.m.
Ok Silver, eu am terminat.

De acum incolo o sa ma limitez doar la a cere sfaturi tehnice.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Kman din Februarie 20, 2009, 08:10:27 p.m.
Vad ca aveti energii de consumat si ati gasit modul.
AM demonstrat ca nu am folosit politca pumnului in gura, iar pentru cei ce considera ca e asa cum bine a remarcat @Col, exista un alt forum Peugeot unde cum zice ea moderarea e mai blanda.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: tnt din Februarie 20, 2009, 08:10:35 p.m.
Buni prieteni.. dati-mi mie ban vreo 2 zile sa-mi treaca nervii.. ca daca mai citesc inca un post ca cel de la pozitia #126 imi arunc laptopu` pe geam!

Col.. se pare ca nu stii cand trebuie sa te opresti  :cursing:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Februarie 20, 2009, 08:13:09 p.m.
Ai vazut care a fost efectul.
Din pacate moderatorii au un umor mai aparte.
Accept warn-ul, pentru ca mi se pare foarte important sa fiu pus la zid fara o atentionare prealabila pe PM pentru greselile mele.
Va rog sa-mi trimiteti un e-mail cind sunt gata stickerele, eu unul imi dau singur  :ban: pina atunci.
Pentru alte mesaje va rog sa trimiteti email.
Nu voi mai accesa forumul pina la distribuirea stickerelor!
Titlu: Re: Moderare
Scris de: SilverBullet din Februarie 20, 2009, 08:15:17 p.m.
Considera ca ai fost avertizat public... si de prea multe ori.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Col din Februarie 20, 2009, 08:16:01 p.m.
TNT,m-am oprit.

De acum incolo eu o sa ma limitez doar la discutii despre partea tehnica a masinii, o sa cer doar niste informatii tehnice, daca va fi necesar.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Februarie 20, 2009, 08:44:10 p.m.
 :ban: mi l-am dat ca sunt prost pentru ca ma pun aiurea cu cine nu trebuie.
Din pacate politica pumnului in gura funtioneaza desi nu vrem sa recunoastem.
A incerca sa aplanezi un conflict poate duce citeodata sa fii tras in mijlocul conflictului.
Sper ca pe viitor sa privim cu totii cu mult mai multa detasare discutiile de pe acest forum si sa nu creem impresia ca avem ceva cu cineva.
Nu vad absolut nici un motiv sa ne enervam pentru atata lucru.
Cel putin pentru mine nu prea e.
Daca vreti sa stiti ce inseamna sa te enervezi din cauza unui lucru:
Diferta de curs valutar dintre noiembrie si ianuarie m-a facut sa pierd echivalentul unui 207! Dar nici asta nu m-a enervat pentru o sa-i recuperez in cateva luni.
Asa pentru ce sa ne enervam?

Din pacate pentru mine, pentru a nu agrava situatia, imi pastrez pedeapsa!
Ramine la latitudinea lui TNT cit va fi de lunga ( v. stickere ).
Titlu: Re: Moderare
Scris de: marius.v din Februarie 21, 2009, 09:06:01 a.m.
Nu este vorba ca te pui cu cineva.
Dar exista unele limite pe care tu le-ai depasit usor.
Este bine ca te-ai oprit totusi.
Riscai ca unii oameni de pe-aici sa-si schimbe opinia despre tine.
Numai bine.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Gabriel din Februarie 21, 2009, 09:25:30 a.m.
Recent m-am despartit de partenera de 10 ani de viata din cauza unor discutii de genul asta.
Ce naiba se intampla s-a umflat orzul in voi.
Userii cu functie de raspundere sunt chemati la discutii in sectiunea dedicata doar lor.
Pe ceilalti membri ii rog sa aiba putintica rabdare si intelegere.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: SportWagon din Februarie 21, 2009, 10:43:12 p.m.
Constat ca acest topic a reinviat subit dupa citeva luni de amortire.
Am facut "sapaturile" de rigoare ca sa inteleg despre ce e vorba.
Fiind lamurit de motivul care a declansat ultimele dezbateri nu pot decit sa constat ca se vorbeste de "moderare" ori numai "moderatie" nu se dovedeste in aceste discutii. Se pomeneste de "politica pumnului in gura" despre autoban-uri, warn-uri si toate alea.
Imi permit sa fac un apel la calm si la ... moderatie din partea tuturor celor implicati emotional in ultimele episoade si o fac cu toata raspunderea pe care mi-o confera experienta pe acesta si pe alte forumuri cu oameni prezenti aici sau/si in alta parte acum sau mai demult.
Faptul ca s-a produs un derapaj care a dat nastere unor astfel de discutii este cea mai buna dovada ca fiecare din cei implicati a exagerat cite putin si a depasit limitele pe care celalalt era dispus sa le accepte.
Asa ca e f. probabil ca adevarul sa fie undeva pe la mijloc, ca de obicei.
Lipseste din tot acest puzzle un "incriminat" PM fara de care enigma persista.
Personal consider ca interventia lui RADON referitoare la situatia de offtopic a posturilor cu subiect legat de accidente este indreptatita dar recunosc in tonul folosit o ironie abil si delberat doar partial disimulata.
Poate ca ideal ar fi fost o formulare cu potential mai putin iritant insa fiecare din noi este supus greselii si merita iertarea. Cei mai vechi care cunosc istoricul unor anumite discutii pe forum vor zimbi cu subinteles si vor intelege mult mai bine substraturile. Incerc din rasputeri sa nu fiu subiectiv caci riscul e mare: e vorba de  infruntare pe forum intre RADON (pe care il cunosc personal) si o doamna, o prezentza mai rara (deci macar teoretic pretioasa) pe un forum auto ceea ce ma face sa iau in calcul nenumarate considerente de care incerc sa nu ma las coplesit.
Dar e dificil sa judecam reactia unor oameni care au luat o decizie in anumite circumstante, tributari unei stari de spirit de moment dar si unei programari prealabile datorate educatiei, principiilor si experientei de viata.
Poate ca unii dintre noi ar fi fost si mai ironici sau dimpotriva mai galanti fiind vorba de o doamna (sau domnisoara, scuze daca e cazul.
Insa cuvintul de baza ramine : MODERARE, in integralitatea sensului sau care se vrea o invitatie la cumpatare din partea tuturor. Asta ne cere, fiecaruia dintre noi, sa fim MODERATI in tot ceea ce facem, spontan sau ca reactie la actiunile celorlalti si asta e valabil pentru toata lumea incepind cu MODERATORII si terminind cu membrii. Daca nu exista exagerari care sa atraga atentia moderatorilor acestia nu se vor simti nevoiti sa modereze si reciproc daca moderarea este..."moderata" membrii vizati nu se vor simiti lezati.
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Aprilie 08, 2009, 10:40:49 a.m.
Cu voi nu o mai scoate omu' la capat.
Din pacate nu pot sa fac legamant de tacere ca altii asa ca voi raspunde doar la topicurile de mai jos:

http://forum.clubpeugeot.ro/index.php?topic=1938.0

http://forum.clubpeugeot.ro/index.php?topic=1858.0

La revedere!
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Aprilie 08, 2009, 01:49:09 p.m.
De astazi am o veste buna pentru dusmanii mei:
Dupa intalnirea de la Felix m-am capacit cu o otita. Se pare ca blestemele unora m-au atins. Ma credeam mult mai tare decat sunt.
Asta e! Omu' invata din greseli...
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Radon din Aprilie 08, 2009, 01:58:18 p.m.
Apai ce sa zic... insanatosire grabnica iti doresc, ca ne-om mai incontra noi (nu ma refer doar la mine) si pe viitor in spatiul virtual, da' chiar sa crezi ca cineva te-o blastamat...
Nasol cu otita asta, tre' sa ai mare grija, mai bine te bagi la pat vreo cateva zile, ca cica da probleme si la echilibru. Sa nu care cumva sa cazi sa-ti mai si rupi ceva oase, ca pe urma chiar ne suparam! :001_tt2:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Aprilie 08, 2009, 02:02:38 p.m.
Multumesc.
Din fericire e doar o otita externa, nimic grav. Vineri merg iar la consult. Pana atunci ma indop cu pastile si ma picura Ramona in ureche.
Multumesc inca o data!

PS
Sa nu va luati de mine in perioada asta ca-s bolnav! :001_tt2:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Radon din Aprilie 08, 2009, 02:04:48 p.m.
:cursing: :censored: :death:

Si io ce naiba mai fac? Ce mai moderez? (Am folosit acest cuvant ca sa nu fim acuzati ca suntem off-topic - discutam despre moderare!).
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Aprilie 08, 2009, 02:08:14 p.m.
Tine minte ca tu ai cerut-o!  :thumbup:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: costin_dsm12 din Aprilie 08, 2009, 05:55:39 p.m.
Dragilor, daca vreti cream un subiect separat pentru relatia dintre membrii bolnavi(destul de grav, as adauga) si moderatori pentru a discuta pe indelete, asa ca va rog linistiti-va ca primiti concediu medical  :001_smile:.

Multumesc,
Costin
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Radon din Aprilie 08, 2009, 06:35:53 p.m.
Da' ce-am facut, toar'shu? :001_unsure: Ca eram la subiect! Discutam despre moderare! Acum si asta e off-topic? :blink:
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Aprilie 08, 2009, 07:59:54 p.m.
Ihi...
Eu primesc scutire de la medic. :001_tt2:
Radu tu cum te descurci?
Titlu: Re: Moderare
Scris de: Radon din Aprilie 08, 2009, 08:37:57 p.m.
M-am descurcat aici: http://forum.clubpeugeot.ro/index.php?topic=1977.new#new
Titlu: Re: Moderare
Scris de: sw tm din Aprilie 08, 2009, 09:57:41 p.m.
In ultimul timp am constatat ca foarte multi membri cand se supara hop top si ameninta ca pleaca. Propun ca de acum inainte cine mai ameninta cu plecatul are amenda 100Ron platibili in contul lui A-mic! :clap:

Pentru cei care au nevoie de ei!