Club Peugeot Romania

MONEY CHANNEL => Anunturi => Subiect creat de: Don Juan de Husi din Ianuarie 09, 2008, 07:35:01 p.m.

Titlu: Propunere
Scris de: Don Juan de Husi din Ianuarie 09, 2008, 07:35:01 p.m.
Vreau sa ma adresez in primul rand moderatorilor si administratorilor acestui forum,facand apel la un pic mai multa initiativa in crearea de subiecte noi de discutii,care sa angreneze cat mai multi useri,si care sa rezulte in conversatii spumoase.Poate e o parere personala,dar mi se pare ca in ultimul timp avantul mai multor useri s-a taiat din cauza saraciei in thread-uri noi.Cred ca ar trebui urmat exemplul lui Turbina,care a facut sectiunea lui foarte interesanta si vizitata.La fel poate deveni orice sectiune cu un pic de efort.

"Cafeneaua" de ex. cred ca ar atrage mult mai mult interesul utilizatorilor daca ar fi alimentata incontinuu cu subiecte noi si interesante.In aceeasi masura nu cred ca am fi consideranti o comunitate de neseriosi daca am dezvolta un pic mai mult latura asta.Forumul e ok,moderarea la fel,dar cer mai multa flexibilitate si implicare din partea celor care se ocupa de coltisorul nostru de pe net.Parca nu mai e nimic nou,nimic asa de atractiv care sa ma determine ca atunci cand ajung acasa primul lucru pe care sa-l fac sa fie acela de a intra pe forum.Impresia pe care o am despre multe posturi e ca sunt cam trase de par,si asta nu neaparat din lipsa de chef a userilor,cat din lipsa de ceva mai bun.

"Buna dispozitie pe forum" mi se pare saturat de bancuri(ceea ce nu e rau) dar ca nu poate fi intretinuta buna dispozitie pe forum doar printr-un thread.Putem iesi in lume si cu mai multa voie buna si mai putina lipsa de rigididate.Astfel cred ca ar deveni mai calduros locul acesta si ar atrage mai multi forumisti.Mai multa maleabilitate ar aduce un plus semnificativ zic eu.

In al doilea rand vreau sa ma adresez celorlalti useri,carora le cer sa ma contrazica sau sa imi sustina punctul de vedere,pentru a ajuta la dezvoltarea forumului,daca este cazul.


 Aceasta parere este subiectiva si daca trebuie blamata,astept o reactie civilizata si sustinuta de argumente.Se vrea a fi o discutie constructiva,care sa ne ajute pe noi.Nu vreau sa creez flame-uri si nu vreau sa ajungem la o executie on-line.Va multumesc ptr intelegere!
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Gabriel din Ianuarie 09, 2008, 09:47:01 p.m.
Stai linistit, nu te poate blama nimeni pentru initiativa. Si ai dreptate, parca ar mai trebui animata atmosfera. Numai ca asta nu e o sarcina de serviciu (daca ma pot exprima asa si iata ca pot) a moderatorilor si administratorilor. Initiativa poate fi luata de oricine si nu e nici un bai daca se deschid topicuri noi numai sa fie postate la categoria corespunzatoare.
Ca sa disculp un pic adminii si moderatorii, acum se lucreaza la o baza de date pe portal, o premiera din cate stiu eu pentru ca n-am mai vazut pe nici un forum/club chestia asta. Munca e imensa, sper doar ca rezultatele sa fie pe masura. Despre ce baza de date e vorba!? Surpriza.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: dadu din Ianuarie 09, 2008, 11:05:24 p.m.
turbina, zici?
oricum, de-abia s-a intors lumea din vacanta, vin sesiunile... dar nu-i problema, revenim subit! :biggrin:
Titlu: Re: Propunere
Scris de: adu din Ianuarie 10, 2008, 03:58:47 a.m.
Don Huan, felicitari pentru modul de exprimare a unei opinii de larga finete.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Kman din Ianuarie 10, 2008, 09:40:13 a.m.
Cafeneaua e singurul loc unde membrii acestui forum nu pot deschide topicuri noi. In rest restul forumului e deschis pentru orice initiativa de a inviora atmosfera.
Sunt sectiuni unde nu se scrie si acestea nu au caracter tehnic.
Sta in puterea fiecaruia de a invioara atmosfera pe forum si nu cred ca "inviorarea" asta ar trebui sa aiba loc doar in sectiunea Cafeanea
Titlu: Re: Propunere
Scris de: dadu din Ianuarie 10, 2008, 12:21:33 p.m.
de ce nu? doar nu o sa iau  o carte tehnica sau catalogul apia pentru a deschide noi topicuri.
una e sa initiezi un topic neaparat legat de domeniul auto si alta e sa deschizi in cafenea un topic care pe tine te vizeaza in mod special si pt care trebuie sa ceri autorizatie. daca e deplasat e avertizat initiatorul si topicului se inchide imediat.

cafeneaua trebuie sa fi un loc de defulare si asta o face fiecare in felul lui, nu prin termeni tehnici sau auto.
in alta ordine de idei, forumul e mic si atunci nu vad de ce e nevoie de o astfel de restrictie.
propunerea mea este sa se renunte temporar la acesta restrictie, pana va fi cu adevarat nevoie de ea.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Kman din Ianuarie 10, 2008, 02:09:32 p.m.
Ha ha ce usor e sa avertizezi si sa inchizi imediat, dar sa vezi dupa aceea....ca topicul meu eu consider ca era cel mai cel...ca de ce pe al aluia nu l-ai inchis ca eu consider ca....si am muncit sa deschid topicu acela si mi-a fost sters...si tot asa.
Cafeneaua se vrea un loc de discutii mai lejere, dar fara a ajunge la genu de thread de aberatii samd.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: dadu din Ianuarie 10, 2008, 02:42:20 p.m.
ai dreptate dar pentru mine, aberatiile (cum de altfel cred ca si pentru voi), intra in aceiasi categorie cu obscenitatile.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Cloud no.75 din Ianuarie 10, 2008, 03:18:28 p.m.
si eu as vrea ceva mai multa libertate - in limita bunului simt - la cafenea...

eu as deschide topicuri de genul: "ce va doriti pentru anul asta de la viata", sau: "ce gen de afacere v-ati deschide in romania", sau "care este placerea maxima descoperita in viata" ...

Le-as deschide pentru ca sunt curios ce ar spune oamenii de pe forum...sunt convins ca ar fi interesant...
Titlu: Re: Propunere
Scris de: a_mic din Ianuarie 10, 2008, 03:39:16 p.m.
Pai o solutie ar fi ca initiatorul sa ceara si sa primeasca acordul.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Radon din Ianuarie 10, 2008, 03:45:41 p.m.
Propuneri de noi topicuri in aria "Cafenea" se pot face aici sau prin PM catre Admini si Moderatori. Daca se va considera oportuna deschiderea unui topic cu tema propusa, fiti siguri ca se va deschide. Restrictionarea a fost impusa doar din dorinta de a limita deschiderea fara discernamant de discutii de tot felul, si pentru a pastra totusi orientarea initiala a forumului. Asteptam, asadar, cu mare interes, propuneri de noi teme de discutie, atat in "Cafenea" dar mai ales in celelalte sectiuni. Succes la brainstorming!
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Cloud no.75 din Ianuarie 10, 2008, 04:57:02 p.m.
OT: Draga Radon, imi place mesajul tau,este cu adevarat corporatist ! Ai fi un manager de succes in orice multinationala ! Bravo :clap:
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Radon din Ianuarie 10, 2008, 05:38:59 p.m.
tot OT: mersi, Cloud pentru aprecieri. prefer sa raman insa la micile mele "nationale".  :biggrin:
sa inteleg insa ca primesti destul de des mesaje de genul asta...  :001_tt2:
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Cloud no.75 din Ianuarie 10, 2008, 08:04:50 p.m.
primesc, primesc de vreo 8 ani de multinationale....de vreun an am inceput sa dau si eu, la randul meu. Se numeste pretios "coaching" :001_tt2:
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Seby din Ianuarie 10, 2008, 09:49:53 p.m.
era la un moment dat cand se puteau deschide topicuri noi la cafenea...si cu toate ca nu s-a abuzat de sectiune, la un moment dat nu s-a mai putut... :001_huh:
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Don Juan de Husi din Ianuarie 11, 2008, 01:15:02 p.m.
Si totusi daca zici ca nu s-a abuzat de sectiune... de ce nu s-a mai putut?
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Kman din Ianuarie 11, 2008, 01:20:20 p.m.
era la un moment dat cand se puteau deschide topicuri noi la cafenea...si cu toate ca nu s-a abuzat de sectiune, la un moment dat nu s-a mai putut... :001_huh:
Nu s-a abuzat pt ca timpul in care era permisa deschiderea la cafenea de catre topicuri noi o fost destul de scurt
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Radon din Ianuarie 11, 2008, 02:21:54 p.m.
Vad ca se bate apa in piua la greu pe tema deschiderii topicurilor in "Cafenea". Va propun sa mai cititi o data mesajul asta:
http://www.clubpeugeot.ro/site/index.php?option=com_smf&Itemid=72&topic=921.msg14893#msg14893

Iar daca aveti propuneri concrete privind noi topicuri in "Cafenea", va rog sa le faceti, sa putem deschide topicurile mult-dorite odata. Nu vad de ce tot discutam discutii, ca tot nu ajungem nicaieri.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Cloud no.75 din Ianuarie 11, 2008, 02:51:34 p.m.
incep eu: vreau topic care sa se numeasca: "Ce ne dorim de la anul 2008 ? "

Moderator Edit: done
Titlu: Re: Propunere
Scris de: cici din Ianuarie 11, 2008, 03:48:34 p.m.
Vad ca se bate apa in piua la greu pe tema deschiderii topicurilor in "Cafenea". Va propun sa mai cititi o data mesajul asta:
http://www.clubpeugeot.ro/site/index.php?option=com_smf&Itemid=72&topic=921.msg14893#msg14893

Iar daca aveti propuneri concrete privind noi topicuri in "Cafenea", va rog sa le faceti, sa putem deschide topicurile mult-dorite odata. Nu vad de ce tot discutam discutii, ca tot nu ajungem nicaieri.


Si eu vreau TOPICUL meu de ABERATII!
Thx anticipat! :001_tt1:
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Radon din Ianuarie 11, 2008, 04:07:35 p.m.
Cand am zis "propuneri" ma refeream la teme cat de cat serioase de discutie. Daca imi amintesc eu bine, disputa asta cu topicul de aberatii a mai avut loc pe la inceputuri. Nu cred ca e cazul sa o reluam, Din punctul asta de vedere nu s-a schimbat nimic. Ramanem fideli ideii de a incerca sa pastram acest forum in niste limite de seriozitate care sa ne ofere oarecare credibilitate in demersurile pe care dorim sa le facem in viitor.
Pentru doritorii de batut campii cred ca se gasesc destule alte forumuri dedicate acestui tip de discutii. Chiar si blogul poate fi o solutie pentru cei ce nu gasesc suficienta "intelegere" aici.
Am speranta ca m-am fi facut destul de bine inteles, si totodata am convingerea ca mare parte dintre cei care activeaza sustinut pe acest forum imi impartasesc punctul de vedere. La urma urmei, suntem aici in calitate de pasionati ai marcii, si nu doar ca sa facem uz de spatiul virtual cu sau fara rost.
Bafta !
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Kman din Ianuarie 11, 2008, 04:20:00 p.m.
Radon a punctat foarte bine in ceea ce priveste aberearea pe acest forum. Nu pot fi decat de acord cu el in aceasta privinta.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: SilverBullet din Ianuarie 11, 2008, 05:13:37 p.m.
De acord cu Radon si K-Man.... cred ca nu a mai ramas nimic de adaugat.  :001_huh:
Titlu: Re: Propunere
Scris de: cici din Ianuarie 11, 2008, 06:16:12 p.m.
Eu cred ca nu observati "deschiderea" de drumuri a unor noi subiecte si a animatiei de pe forum...
Pai eu numai sunt pe aici de 1 an!
Si acuma ce vad?Ca sunteti doar cativa insi care discutati din punctul meu de vedere ABERATII!Numai despre bujii,becuri si rotitze!
Voi altceva mai stiti?
Sa iesiti la un fotbal?
Sa nu stati doar in fotolii si in scaun la masina!?
DESCHIUDEREA de ORIZONTURI va spune ceva?
DEMOCRATIA?si scrie ceva la INCEPUT de DRUM!eu zik sa nu va dau COPY PASTE ca se bate cap in cap cu ce ma tralala voi aici!
Deci daca eu 1 an nu am zis nimik!voi nu puteti sa faceti macar 1 week pool sa vedem ce iese?
Ce va dati asa de seriosi!?Nu sunt prea elevat pentru voi?Hm...mare mirarea mea!Cand va spun acuma ca asa ceva este pur fiziologik si face bine la PSIHIC!
Dar pentru voi e mai greu...
Sunteti cumva blocati?Nu vedeti si in stanga si in dreapta?
Si nu as vrea doar eu asa ceva , acest TOPIC....
Dar ma rog...NU SUNT ASA DE ELEVAT
Titlu: Re: Propunere
Scris de: SportWagon din Ianuarie 12, 2008, 11:20:48 a.m.
OT: Draga Radon, imi place mesajul tau,este cu adevarat corporatist ! Ai fi un manager de succes in orice multinationala ! Bravo :clap:

 :clap: :clap: :clap:

cine stie, cunoaste !!!

insa mesajul e politicaly corect. nu ii poti reprosa absolut nimic !

este pozitiv pe ansamblu , ofera o solutie la problema dezbatuta, precizeaza foarte clar niste reguli de functionare, defineste fara echivoc o procedura.

Ca suna cazon?

Insa recunosc ca sint 100% de acord cu acesta. Totusi poate anumita libertate, un anumit credit ar trebui acordate in anumite cazuri .

DAR, eu cred ca e o falsa problema, libertatea sau lipsa ei in sectiunea offtopic. As dori sa nu confundam forumul cu o tribuna de la care sa ne defulam facind-o pe oratorii pe teme doar pentru noi interesante sau sa stam ca la o sezatoare si sa spunem bancuri. Pentru asta putem folosi intilnirile, dar repet la ce ne foloseste sa batem apa in piua?

As zice ca ar fi mai bine sa crestem calitatea si ponderea subiectelor tehnice si de interes general pentru posesorii Peugeot, cu sfaturi utile in domeniul arzator pentru noi toti ca si consumatori, clienti Peugeot : calitatea produsului, a service-ului in garantie si a calitatii servicilor post-garantie, pretul pieselor si al manoperei coroborata cu calitatea acesteia etc.

Voi ce ziceti?
Titlu: Re: Propunere
Scris de: tnt din Ianuarie 12, 2008, 12:07:45 p.m.
Vin si eu cu o propunere.

In urma topicului "Purtati centura de siguranta?" am observat ca suntem o comunitate (mica ce-i drept, da` rai  :batman:) model. Plecand de la ce a spus kmkz: "Centura de siguranta poate ca iti ingradeste miscarile, dar tot nu o face atat de mult ca si scaunul cu rotile...", ma gandeam sa facem o campanie care sa incurajeze purtatul centurii de siguranta. Stiu ca nu e o idee originala .. stiu ca au fost multi inaintea noastra care au facut asta .. dar citind dimineata presa locala, am vazut ca in 2 zile politia a dat peste 400 de amenzi pentru soferii care nu purtau centura si asta numai in Lugoj. Sunt sigur ca in restul tarii este la fel.

Deci? Ce spuneti? Astept suturile in partea dorsala fara suparare  :001_tt2:
Titlu: Re: Propunere
Scris de: SportWagon din Ianuarie 12, 2008, 01:45:17 p.m.
Voi altceva mai stiti?
Sa iesiti la un fotbal?
Sa nu stati doar in fotolii si in scaun la masina!?
DESCHIUDEREA de ORIZONTURI va spune ceva?

Daca fotbalul tu il consideri ca deschizator de noi orizonturi (poate eventual doar de noi orizonturi de... prostie) atunci chiar imi doresc sa ramin limitat in aceasta chestiune. Ca e o mare industrie internationala e partea a 2 a.  Dar atit timp cit nu sintem implicat financiar in ea, ramine o mare prostie. Generalizata la nivelul planetei. Dar tot o prostie ramine. Chiar si daca am fi fost implicati financiar. De ce ? Pentru ca credibilizeaza false valori si false modele in viata. Aduce la nivel de mari vedete si de guru, mari brand-uri universale, o parte (norocoasa de altfel) de golanasi de cartier, recuperati social care coplesiti de bani tind sa bulverseze in inconstienta lor (daca dau bine cu piciorul ce le mai trebuie si altceva?) structura adevaratelor valori  umane. Nu zic ca ar trebui apreciati neaparat cintaretii de opera ci mai degraba INGINERII si MEDICII cu adevarat buni precum si alte profesii cuadevarat utile societatii, de exemplu un bun lucrator de la salubritate. Nicidecum o "vedeta de fotbal" care sufera in marea lor majoritate de serioase probleme de calitate umana intrinseca (vezi cazul ZIDANE, MUTU si altii).
Daca vrei sa se iasa la sport in cadrul comunitatii asta e altceva, exista atit fotbalul dar si altele sporturi de echipa bune pt asa ceva. Atunci e altceva.

Citat
Dar pentru voi e mai greu...

Sunteti cumva blocati?Nu vedeti si in stanga si in dreapta?
Si nu as vrea doar eu asa ceva , acest TOPIC....
Dar ma rog...NU SUNT ASA DE ELEVAT...
Asta suna a infatuare, jignire si tentativa de flame. Multumeste Domnului ca nu sunt eu moderator ca aveai deja bomba la cabinet
Titlu: Re: Propunere
Scris de: SportWagon din Ianuarie 13, 2008, 01:34:25 a.m.
Subscriu 100% celor exprimate de Radon. Are perfecta dreptate si cine are chef sa bata cimpii sa o faca in alte spatii virtuale mai potrivite pentru aceasta. Forumul acesta nu e un loc de discutii in afara tematicii legate de ratiunea care l-a facut sa apara.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Don Juan de Husi din Ianuarie 13, 2008, 02:26:34 a.m.
@407SW Cred ca te-ai aprins cam tare.Omu' a zis de iesit la un fotbal,nu am vazut pe undeva sa zica de ridicarea in slavi a fotbalistilor.Ai atins la sfarsitul postului tau problema asta.No offence.  Inchei off-topicul
Titlu: Re: Propunere
Scris de: SportWagon din Ianuarie 13, 2008, 02:46:04 a.m.
Aveam ambele variante in vedere. Insa ca om care a ratat inrudirea prin alianta cu HAGI din cauza cumnatei mai mari care a ales cu inima si a refuzat avansurile actualului nabab, deci neavind acum nici un avantaj din industria forbalului cu pragmatism extrem si revolta profunda ma zbirlesc ori de cite ori aud sau ma gindesc la fotbalisti si asta  de pe vremea lui Ceausescu cind idiotul de primar comunist din orasul meu de comunisti retardati care inca il mai merita (drept pt care l-am parasit imediat ce a fost posibil, plecind in lume pur ca lumina divina si gol precum Iisus la nastere) deci de pe vremea cind cota de benzina a locuitorior urbei era diminuata de idiot pentru a da spaga arbitrilor ca sa favorizeze echipa de avortoni ratati de divizia C ocrotita de acesta am o puternica aversiune fata de acestia. Ca tarasean handicapat mintal respectivul primar nu a putut sa aiba logic o alta pasiune decit fotbalul caci si asa acesta ii suprasolicita neuronul ratacit in teasta lui de porc ceausist.  ca sa nu mai zic ca s-a nimerit ca in orasul in care inca mai locuiesc inca refugiat din lagarul comunist, sa apara din strafundurile iadului un alt diabolic neocomunist fost vajnic lovitor de basica sau arbitru ce mama dracului o mai fi fost si el care sub aparenta unui cantautor expirat are aceleasi apucaturi sa rupa de la gura tirgului si sa dea ratatilor cu teasta ingusta si pretentii mari bani grei. A se citi in completare postul cu scirtiitul de frine.
Hai, gata la culcare !
Titlu: Re: Propunere
Scris de: marius.v din Ianuarie 13, 2008, 09:26:40 p.m.
Suparat tare nene Sw, dar pe buna dreptate!
Era gata sa zic sa-l lasam pe onorabilul cici cu threadul lui de aberatii, tinand seama de derapajele de astazi de pe diverse topicuti, dar pana la urma parca nu merita.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: SilverBullet din Ianuarie 14, 2008, 08:26:59 a.m.
Eu cred ca nu observati "deschiderea" de drumuri a unor noi subiecte si a animatiei de pe forum...
Pai eu numai sunt pe aici de 1 an!
Si acuma ce vad?Ca sunteti doar cativa insi care discutati din punctul meu de vedere ABERATII!Numai despre bujii,becuri si rotitze!
Voi altceva mai stiti?
Sa iesiti la un fotbal?
Sa nu stati doar in fotolii si in scaun la masina!?
DESCHIUDEREA de ORIZONTURI va spune ceva?
DEMOCRATIA?si scrie ceva la INCEPUT de DRUM!eu zik sa nu va dau COPY PASTE ca se bate cap in cap cu ce ma tralala voi aici!
Deci daca eu 1 an nu am zis nimik!voi nu puteti sa faceti macar 1 week pool sa vedem ce iese?
Ce va dati asa de seriosi!?Nu sunt prea elevat pentru voi?Hm...mare mirarea mea!Cand va spun acuma ca asa ceva este pur fiziologik si face bine la PSIHIC!
Dar pentru voi e mai greu...
Sunteti cumva blocati?Nu vedeti si in stanga si in dreapta?
Si nu as vrea doar eu asa ceva , acest TOPIC....
Dar ma rog...NU SUNT ASA DE ELEVAT


Am sa te rog sa te potolesti... deocamdata este doar un avertisment verbal.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: cici din Ianuarie 14, 2008, 12:57:15 p.m.
Eu cred ca nu observati "deschiderea" de drumuri a unor noi subiecte si a animatiei de pe forum...
Pai eu numai sunt pe aici de 1 an!
Si acuma ce vad?Ca sunteti doar cativa insi care discutati din punctul meu de vedere ABERATII!Numai despre bujii,becuri si rotitze!
Voi altceva mai stiti?
Sa iesiti la un fotbal?
Sa nu stati doar in fotolii si in scaun la masina!?
DESCHIUDEREA de ORIZONTURI va spune ceva?
DEMOCRATIA?si scrie ceva la INCEPUT de DRUM!eu zik sa nu va dau COPY PASTE ca se bate cap in cap cu ce ma tralala voi aici!
Deci daca eu 1 an nu am zis nimik!voi nu puteti sa faceti macar 1 week pool sa vedem ce iese?
Ce va dati asa de seriosi!?Nu sunt prea elevat pentru voi?Hm...mare mirarea mea!Cand va spun acuma ca asa ceva este pur fiziologik si face bine la PSIHIC!
Dar pentru voi e mai greu...
Sunteti cumva blocati?Nu vedeti si in stanga si in dreapta?
Si nu as vrea doar eu asa ceva , acest TOPIC....
Dar ma rog...NU SUNT ASA DE ELEVAT


Am sa te rog sa te potolesti... deocamdata este doar un avertisment verbal.


eu cred ca nu voi obsv ca mai sunteti doar cativa care vb pe forumul asta...
si din ce cauza ?va las pe voi sa judecati....!?
a mai spus-o si BUNICUTZA 206
dar ma rog
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Radon din Ianuarie 14, 2008, 01:00:36 p.m.
Asteptam cu interes sa vedem cum threadul de aberatii ne va creste popularitatea si numarul de membri activi  :001_tt2:
Pana una-alta, atati cati suntem ne simtim bine impreuna. Nu alergam cu limba scoasa dupa useri, daca asta era impresia cumva.
"dar ma rog"  :001_tongue:
Titlu: Re: Propunere
Scris de: cristic din Ianuarie 14, 2008, 01:17:26 p.m.
Personal cred ca "thread-ul de aberatii" trebuie sters.

Ca si varianta de compromis, sugerez sa se creeze o sectiune speciala cu thread-ul respectiv, ascunsa implicit, la care cine vrea acces sa ceara.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: asterisc din Ianuarie 14, 2008, 03:00:13 p.m.
Ca si propunere ma gandeam la un thread gen: "probleme logice", doar ca in loc de probleme sa fie replici din filme, iar raspunsurile... titlul filmelor, bineinteles.
O prima replica ar putea fii: "cineva, undeva, incalca legea"
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Gabriel din Ianuarie 14, 2008, 03:15:53 p.m.
Stiti foarte bine ca nu toata lumea poate fi impacata. Toate deciziile care se iau la nivel de moderare si/sau administrare sunt in interesul forumului iar moderatorii/sau administratorii nu au nimic de castigat din asta, poate doar respectul celorlalti useri, cei care inteleg ca nici un administrator sau moderator nu este platit pentru munca depusa aici.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: dadu din Ianuarie 14, 2008, 07:00:40 p.m.
asa e, sa ne dati butoane pt respect! :laugh:

ps: i hate those!
Titlu: Re: Propunere
Scris de: SportWagon din Ianuarie 15, 2008, 09:05:30 a.m.
eu cred ca nu voi obsv ca mai sunteti doar cativa care vb pe forumul asta...
si din ce cauza ?va las pe voi sa judecati....!?
a mai spus-o si BUNICUTZA 206
dar ma rog


cici, daca activitatea unor membri e mai intensa decit a altora, singura schimbare poate veni prin intensificarea activitatii celor mai pasivi. deci cine ii imipiedica pe acestia si implicit pe tine sa posteze, sa creeze noi topicuri in spiritul acestei comunitati.
Sint convins ca ai pasiuni si altele decit cele pentru amuzamentul cu aberatii. Poate ca nu esti addicted in reatia cu masinile dar poti dezvolta un topic pe o tema la care te pricepi intr-un topic din care ar avea si altii informatii utile de aflat.
Poate ai mica problema, nedumerire cu masina. Poate ai descoperit ceva inedit. Impartaseste aceste lucruri.
Sau pur si simplu descrie masina ta, spune ce iti place si ce  nu iti place la ea.
Inteleg ca ai o profesie pe care o practici. Deschide un topic legat de asta, sfaturi utile in domeniul tau de exemplu, pentru cei care iti trec pragul.

Deci, succes !
Titlu: Re: Propunere
Scris de: tnt din Februarie 23, 2008, 09:14:13 a.m.
Am si eu o propunere pentru moderatori.
Sa se deschida un topic unde sa anunte motivul pentru care se sterg anumite post-uri.

De exemplu:
In sectiunea X s-a sters post-ul lui Y. Motivul: Z
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Radon din Februarie 23, 2008, 09:21:51 a.m.
Motivatiile legate de eventuala stergere a unor posturi se gaseste in Regulament. Daca Regulamentul o impune se trimite si PM catre cel "sanctionat". Iar caile de atac impotriva unei decizii care vi se pare injusta se gasesc TOT in Regulament. Avand in vedere aceste lucruri, nu vad rostul unui astfel de topic.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Gabriel din Februarie 23, 2008, 09:29:23 a.m.
No mai, voi vreti sa-l vedeti pe Radon mort de nervi.  :clap:

Acum serios, sa nu va inchipuiti ca a modera e simplu. Ocupa si foarte mult timp. Prin regulament am incercat, pe cat posibil si fara sa se simta cineva lezat, sa le usurez si lor munca. Chiar daca vreau ca actiunile moderatorilor sa fie cat mai transparente nu trebuie sa devenim birocratici.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: tnt din Februarie 23, 2008, 09:45:45 a.m.
Imi cer scuze daca cineva se simte lezat. Nu vreau sa initiez o discutie aprinsa, dar mie mi-a disparut un post care era la subiect (consider eu). Si cautam o metoda prin care cei ca mine sa afle cine e moderatorul care l-a sters, pentru a afla cu ce am gresit. Inca o data.. nu vreau sa initiez nici un flame, este doar un lucru pe care-l consider normal. Stiu ca sunt zeci, poate sute de post-uri care merita sterse si ca moderatorii au foarte mult de munca in urma noastra. Poate exista un modul pentru forum care sa trimita automat mesaj pe privat cum ca ti-a fost sters post-ul si cine l-a sters.

 :ban:
Titlu: Re: Propunere
Scris de: SportWagon din Februarie 25, 2008, 02:38:31 a.m.
Am si eu o propunere pentru moderatori.
Sa se deschida un topic unde sa anunte motivul pentru care se sterg anumite post-uri.

De exemplu:
In sectiunea X s-a sters post-ul lui Y. Motivul: Z


Subscriu acestei idei si nu ca sa dau de lucru moderatorilor si nici ca sa il enervez pe prietenul meu Radon cu care impartasesc mai multe principii ci ca sa dam un exemplu pentru ca alti user-i sa evite aceeasi greseala pe viitor.

Si daca prezentul topic tot se numeste "Propunere"  echivoc si chiar imprecis "propun" si eu sa i se schimbe numele in "propneri in dezbatere legate de forum", de exemplu.

 multumesc
Titlu: Re: Propunere
Scris de: a_mic din Februarie 28, 2008, 09:28:13 a.m.
Imi permit sa vin cu o propunere pentru admini, cu rugamintea de a fi analizata si, daca se considera util si tehnic posibil, sa se faca modificarea propusa.

La rubrica "MEMBERS", introducerea unei coloane cu orasul de resedinta al user-ului. In felul acesta, foarte rapid putem identifica aglomerarile de membri. Pentru mine, recunosc, e destul de incomod sa aflu cati membri avem din Iasi sau din Timisoara. Mi-ar placea (dar asta banuiesc implica munca pentru unii) sa pot sa dau un "arrange by location"...

 :oops: Cer prea mult?
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Radon din Februarie 28, 2008, 02:05:04 p.m.
:oops: Cer prea mult?

DA!  :001_tt2:

Ne-am pus si noi problema asta, insa din pacate softul asta cu care functioneaza forumul nu permite chiar orice. Sunt anumite "formulare" predefinite, si care se folosesc ca atare. Printre care si acest Memberslist.
Problema e inca in studiu.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: a_mic din Februarie 28, 2008, 03:47:07 p.m.
Hihihihi! "Nu e prost ala care cere ci e prost ala care da!"  :clap:

ON: am inteles si, nu-i bai! Toate la timpul lor, vorba unui clasic in viata si printre noi.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: a_mic din Martie 03, 2008, 01:47:44 p.m.
Alta propunere ca dah.... e luni si am mintea hodinita  :biggrin:

Incercam niste tricouri de buna calitate cu emblema clubului?
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Gabriel din Martie 03, 2008, 01:49:11 p.m.
E in studiu dar mai dureaza doar un pic. Si sepci, si insigne, si autocolante ... etc
Titlu: Re: Propunere
Scris de: a_mic din Martie 03, 2008, 01:56:50 p.m.
Am retinut si astept vesti/semne.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: turbojack din Martie 03, 2008, 02:02:49 p.m.
Incercam niste tricouri de buna calitate cu emblema clubului?
Daca sunt talia I trebuiesc probate vineri,altfel duminica e necesara talia II .... :biggrin:
O noua serie de stickere sunt bine venite,cat mai curand posibil.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Gabriel din Martie 03, 2008, 02:06:18 p.m.
N iste autocolante voi mai aduce eu la Bazna. Sunt din partea casei. :)
Titlu: Re: Propunere
Scris de: dadu din Martie 23, 2008, 06:49:46 p.m.
Am avut niste probleme cu masina si inainte sa postez pe unde ma taie capul, am cautat pe forum o sectiune adecvata problemei si pe care n-am gasit-o tocmai.
Intrebarea: avem sau nu o sectiune dedicata intretinerii masinii sau nu e nevoie de asa ceva?
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Radon din Martie 23, 2008, 06:54:39 p.m.
Pai depinde la ce te referi cand zici "intretinerea masinii"... e o tema foarte larga. Cred ca de asta nu ai gasit ceva care sa se intituleze astfel. De aia fiecare user are libertatea sa creeze un topic nou, in care sa expuna concret problema lui, conditia este doar sa fie incadrat la categoria corecta.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: dadu din Martie 23, 2008, 08:47:30 p.m.
Concret, probleme legate de vopsea (stiu ca are sectiune la tehnic), tapiterie, jante si mai exact cu ce le spalam/curatam, retusuri si adrese, preturi, recomandari, practic tot tacamul. Ar putea fi strecurate pe undeva topicurile dar ma gandesc ca subiectul e suficient de amplu incat sa  aiba o sectiune dedicata.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: turbojack din Martie 23, 2008, 09:51:03 p.m.
Deschis un topic specific aici : http://www.clubpeugeot.ro/site/index.php?option=com_smf&Itemid=72&topic=1168.new#new
Sunt sigur ca acest topic se va umple curand,deoarece sunt destui utilizatori as spune aproape profesionisti  a cosmeticelor auto.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: dadu din Martie 23, 2008, 10:49:06 p.m.
Totusi, topicul va trebui defalcat in timp.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: turbojack din Martie 24, 2008, 12:26:47 p.m.
Pe masura ce se scrie ,voi face un tabel sau o clasificare a lor.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: tnt din Mai 19, 2008, 07:07:00 a.m.
Am o propunere noua.
Ce spuneti de o traducere in romana a forumului? Puneti fisierul language aici si poate gasim ceva timp liber sa-l traducem.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: ventura din Mai 19, 2008, 09:57:50 a.m.
Exista traducere in limba romana, doar ca mie mi se pare ca zgarie pe ochi.

Link SMF Ro (http://www.smf.ro/)

Daca totusi intereseaza pe cineva se gaseste usor pachetul de limba romana.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Gabriel din Mai 21, 2008, 09:32:41 p.m.
Am inceput sa pregatesc niste modificari dar mai dureaza un pic.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: kitty din Iunie 05, 2008, 08:18:19 p.m.
Am si eu o propunere. O galerie foto in care fiecare membru sa-si aleaga cea mai frumoasa poza cu masina lui si cineva sa se ocupe de aranjarea lor in pagina, astfel incat pozele sa se poata vizualiza una dupa alta... Ce spuneti?
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Gabriel din Iunie 06, 2008, 12:13:39 a.m.
Si propunerea lui Kitty poate evolua: pe portal este o gelerie foto. Eu propun sa facem acolo o galerie cu masinile membrilor clubului. Dupa cum vedeti softul ce gestioneaza galeria permite si un sistem de votare deci se poate lasa si cu o competitie usoara la care poarte participa orice vizitator al portalului. Cei care vor sa aiba galeria lor nu trebuie decat sa-mi dea un semn pe mail sau pm si se rezolva. Chiar mi-as dori sa avem o gelerie frumoasa cu masinile noastre. Dupa ce se face frumos afara promit ca fac si eu o sedinta foto cu Aurica.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: a_mic din Iunie 06, 2008, 08:56:36 a.m.
Ideea lui kitty este excelenta si-i subscriu.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Vlad01 din Iunie 06, 2008, 11:56:17 a.m.
Beejay dupa ce imi repara leutul, promit ca ii fac o galerie ca la carte...2 luni am vreme sa il pozez si sa il admir din exterior  :oops:
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Gheko din Februarie 04, 2009, 11:44:04 a.m.
Am si eu o rugaminte: nu se poate face dinou optiunea sa scrie membri noi locatia sa stim de unde ii luam.
P.S. Scuzati exprimarea.  :001_tt2:
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Gheko din Februarie 21, 2009, 09:13:37 a.m.
Nu primesc nici un raspuns la propunerea/intrebarea mea?
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Gabriel din Februarie 21, 2009, 09:27:02 a.m.
Scuze Gheko, am fost cam ocupat in ultima perioada. E o problema de tranzitie a forumului promit ca se va rezolva.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: dadu din Ianuarie 19, 2010, 03:06:24 p.m.
Au inceput sa apara tot felul de boti pe forum, a cam venit timpul sa modificati procedura de inscriere.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: turbojack din Ianuarie 19, 2010, 03:55:42 p.m.
Din cate stiu, nu exista  in acest moment posibilitatea schimbarii setarilor ,asa ca moderatorii rad manual gunoiul.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Radon din Ianuarie 19, 2010, 04:21:18 p.m.
Si ce munca titanica e...
Titlu: Re: Propunere
Scris de: dadu din Ianuarie 19, 2010, 04:56:10 p.m.
Chestia asta trebuie rezolvata, urgent.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Radon din Ianuarie 19, 2010, 05:08:23 p.m.
Sper ca nu vorbesti serios...  :oops:
Titlu: Re: Propunere
Scris de: dadu din Ianuarie 19, 2010, 06:34:06 p.m.
Asta e gluma, sau...?
Numarul lor va creste exponential si va fi foarte greu sa le stergi posturile pentru ca vor initia zeci-sute de topicuri pe zi.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: tnt din Ianuarie 19, 2010, 07:05:05 p.m.
Asa este dadu, ai dreptate. Problema este ca nu prea avem acces la update-uri..
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Radon din Ianuarie 19, 2010, 07:52:48 p.m.
"Nu prea"? Nu avem DELOC! Asa ca nu ne ramane decat sa speram ca le vom face fata, in caz contrar cred ca acest forum va avea o soarta nemiloasa.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Kman din Ianuarie 19, 2010, 08:24:53 p.m.
Ia nu va mai vaitati ca suntem destui sa-i anihilam, ca doar nu or fi ei mai cu cojones deacat noi!!
Titlu: Re: Propunere
Scris de: dadu din Ianuarie 19, 2010, 11:04:58 p.m.
Din pacate, cand vor incepe, nu prea o sa ai ce face, decat sa stergi topicuri la fiecare minut.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Kman din Ianuarie 20, 2010, 05:17:15 a.m.
Om vedea.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: ventura din Ianuarie 20, 2010, 09:17:27 a.m.
Nu mai vedeti chiar asa sfarsitul in totul. Se va rezolva cumva. Pana atunci fruntea sus si renasteti forumul, nu mai criticati intr-una.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Radon din Ianuarie 20, 2010, 09:54:22 a.m.
Pai da, cam are dreptate ventura, toata lumea se vaita ca merge prost forumu, ca-s spammeri si alea, dar nimeni nu mai deschide un topic interesant, toata lumea asteapta... ce?
Titlu: Re: Propunere
Scris de: dadu din Ianuarie 20, 2010, 10:02:25 a.m.
Parola, mon cher, parola.
Titlu: Re: Propunere
Scris de: ventura din Ianuarie 20, 2010, 10:03:33 a.m.
toata lumea asteapta... ce?

Nu stiu, a doua venire probabil. Toata lumea se plange sau starneste polemici, un topic interesant nu porneste nimeni, de fapt nici nu il intretine.

Parola, mon cher, parola.

Ce te retine sa faci rost de ea?
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Radon din Ianuarie 20, 2010, 10:04:49 a.m.
Pana una alta forumul functioneaza, nu vad cum afecteaza lipsa parolei deschiderea de noi topicuri de interes si discutiile constructive si amicale intre membrii forumului. Chestia asta cu "parola, unde-i parola" e doar o alta modalitate de a starni zazanie pe forum. Parerea mea...
Titlu: Re: Propunere
Scris de: Gheko din Ianuarie 20, 2010, 11:24:32 a.m.
Parerea mea este ca si daca se va "recupera parola" tot asa va fi activitatea. Cu parola aia nu poti face ca useri sa fie mai activi, doar un update mic, in rest..