Fiabilitate generala Peugeot Partner

rara · 1937

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rara

  • Membru fondator
  • Active
  • ******
    • Mesaje postate: 467
  • Partner Combi 2.0 HDi - Pisoiu'
    • Vezi Profilul
    • Corpuri de iluminat, magazin online
: August 20, 2008, 10:04:10 p.m.
Acum, dupa aproape 2 ani de exploatare in diferite conditii, dar si pentru ca modelul pe care il detinem se aproprie de final de viata as dori sa trag niste concluzii despre acest model.
In primul rand m-as referi la aspectul exterior. In clasa din care face parte este de departe cea mai frumoasa. Mult peste Renault Kangoo, Caddy, Combo etc. In interior este un break de familie in comparatie cu concurenta. Panourile usilor sunt capitonate integral iar materialele sunt peste ceea ce ofera concurenta.
Motorizarea: Spun doar ca masina mea se apropie de 100000 Km fara interventii la motor de nici un fel. Motorul este relativ silentios si placut in exploatare.
Suspensia: Un pic cam galagioasa, iar dupa parerea mea poate un pic sensibila pentru drumurile noastre. Dar per ansamblu parerea mea este pozitiva.
Caroseria: Un pic cam fragila fata de renault Kangoo sau Caddy. La rulajul pe care il am exista anumite sunete legate de aceasta, dar le pun pe seama drumurilor pe care le avem in tara.
Directie: precisa. Un pic cam greoaie pentru o masina de familie. Renault kangoo sta mai bine la acest capitol din punct de vedere al usurintei in exploatare.
Cutia de viteze este detul de imprecisa, dar nu necesita timp de acomodare special.
Consumul este acceptabil pentru gabaritul masinii si capacitatea cilindrica de 2000 cmc.
In concluzie, parerea mea este ca Partner este o masinuta exceptionala. Cu interior foarte spatios, placuta in exploatare, fiabila. O masina pe care te poti bizui si care face toti banii dati pe ea. Pacat ca nu se bucura de o imagine prea buna in Romania.


Importator, distribuitor corpuri de iluminat. Reducere pentru membri Club Peugeot.