Radio CD Peugeot 407

Creat de sky, Aprilie 29, 2009, 03:35:09 P.M.

« precedentul - următorul »

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

sky

M-ar interesa si pe mine cum se scoate radio cd-ul (original) de pe 407.
Am incercat sa il scot, dar nu reusesc.
Astept raspunsuri din partea celor care ma pot ajuta.

a_mic

Am avut o problema asemanatoare pe alta masina: nu reuseam sa-l dau jos si asta pentru ca era bagat de pe dinauntru. Nu stiu cum e la tine dar, daca nu ai reusit, e posibil ca acesta sa fie motivul, caz in care trebuie data placa cu cd-ul jos...
In aceasta lume ai ocazia sa cunosti oameni cu a caror prietenie te poti mandri dar, si mai multi al caror dispret te onoreaza.
Pentru ca lucrurile au luat o intorsatura cu care nu pot fi in niciun caz de acord, imi autosuspend dreptul de a scrie. Pentru comunicare, rog numai PM.

sky

Am incercat sa il scot prin metoda clasica, itroducand o andrea in gaurile pe care le are in stanga si in dreapta.Problema este ca nu reusesc sa bag andreaua decat vreo 4-5 mm dupa care se blocheaza, ca si cand s-ar opri in ceva si sincer nu am vrut sa fortez.

costin_dsm12

E mai bine sa nu fortezi. De obicei el se scoate folosind o unealta in forma de U cu o lungime de ~30 cm, iar grosime profilului sa nu fie mai mare de 2,5 mm.
206 HDi, Nature will remember.

sky

Si totusi, daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi deoarece intre timp mi s-a blocat un cd inauntru si nu mai functioneaza deloc pe cd.

Vlad01

Mergi la service, si iti fac deblocare (sperand ca nu e nimic grav  :001_smile:). Asa am patit si eu.