Peugeot vs hatchback-uri sport

Creat de turbojack, Noiembrie 15, 2009, 01:32:10 P.M.

« precedentul - următorul »

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

turbojack

Totul a plecat de aici:

[youtube=425,350]IQH8FGtVS7M&NR[/youtube]

Era o vreme cand firma cu leul pe capota se ocupa si de masini cu veleitati sportive unde facea legea, incepand cu 205 seriile GTI,continuand cu modelele 106,306  cu seriile rallye si finalizam cu...207 GTI... punct.
Unde sunt seriile sport ale acestui brand.
Daca varul sau Renault face serii sport pe toate "piticele" sale Twingo,Clio,Megane ,al nostru Peugeot se limiteaza la un amarat de 207 GTI cu performante medii si o motorizare ce tine de o sportivitate amortita .

dadu

When you set out for Ithaka,
ask that your way be long!

DiorDe la 106/306 GTI peugeot nu a mai avut o masina adevarata care sa fie printre cele mai bune!

dadu

Si nici nu va mai avea, nu are rost sa mai plangem (ma refer la sportive).
When you set out for Ithaka,
ask that your way be long!

TLGTLC

Probabil piata nu o mai cere. Sunt multe firme care au renuntat la idee-imi aduc aminte de 2 modele in care am avut ocazia sa urc (din pacate nu sa si conduc): Nissan Sunny GTR si Lancia Delta Integrale. Ultima a avut-o un unchi si am mers in dreapta-fabuloasa masina!

Dior


Piata o cere si inca mult de tot. Uite cate gti-uri, megane rs, clio sport, gtr-uri se vand! Problema e ca psa s-a lasat de asa ceva si nu avem decat sa plangem ca nu o sa se schimbe nimic curand. Cand or sa scoata un 20x sau un 30x cu mult schimbat si cu mai multi cp mai vb.

  Cat despre lancia delta... omg omg omg. E un vis pentru mine!!

maryusdanyel

Alinata castiga WRC numai cu Leob de vreo 5-6 ani,nu inteleg dece nu se foloseste imaginea si tehnologia dobandite acolo...