Optiuni ascunse

Creat de bogdanish, Martie 07, 2010, 09:42:48 P.M.

« precedentul - următorul »

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bogdanish

Sunt si eu curios daca la Peugeot exista difertite combinatii de butoane pentru a activa anumite optiuni ale masinii sau daca prin conectarea la un computer cu soft adecvat se pot activa anumite optiuni valabile pe modele mai dotate din fabrica. De exemplu un amic si-a activat pe un VW golf 5 2 optiuni si acuma ii indica viteza digital pe display-ul cd-player-ului iar farurile se aprind cand deschide masina din telecomanda. Exista si la peugeot astfel de smecherii?

dadu

Exista destule dar sunt greu de accesat datorita lipsei unul lucru asemanator VagComului (ca raspandire, acces si permisivitate). Teoretic, nu le poti activa nici cu bani si nici macar cu ajutorul mecanicilor pt ca asta e politica Peugeot dar, din fericire nu si a celor de la Citroen.
When you set out for Ithaka,
ask that your way be long!

bogdanish

Pe amicul meu cu golful la costat 30 de lei la un tip care avea soft ptr VW si mi-a spus ca a trebuit doar sa bifeze optiunile. Sa inteleg ca la peugeot nu e la fel de simplu?

turbojack

La Peugeot nu este deloc simplu.Aproape orice optiune trebuie activata/modificata cu tester Lexia sau PPS.

dadu

... care iti verifica seria masinii si daca n-ai avut-o din start, nu o poti activa.
When you set out for Ithaka,
ask that your way be long!

SportWagon

Nu exista combinatii secrete sau miraculoase de butoane.
Citeva functii activabile cu PPS mai ales pe RT3, RT4, daca ai Parking assistance.
La restul nu.
Ofer consultanta in domeniul auto,