martor ESP aprins

Creat de florin_visoiu, Decembrie 07, 2009, 02:12:16 P.M.

« precedentul - următorul »

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

florin_visoiu

am un peugeot 407 si mi s-a aprins martorul ESP cu mesajul ESP/ASR SYSTEM FAULTY are cineva idee ce ar fii. multumescmod.edit : fiind postate doua topicuri pe aceeasi tema,ramane doar acesta in discutie.

turbojack

Fizic poate fi doar verificat cablajul la roti.Daca nu se observa nimic,se cere obligatoriu o diagnoza a sistemului,care releva disfunctionalitatea pe una sau mai multe roti.

Ionutz

#2
Acum doua luni mi s-a aprins si mie acelasi mesaj cu martorul ESP,fara a avea defectiuni si la ABS.Dupa o diagnoza la Peugeot,mi-au schimbat o piesa de la pedala de frana,un fel de senzor(nu mai tin minte cum se numea),cel care aprinde si stopurile spate(dupa ce l-a montat mi-a spus sa ma uit sa vad daca se aprind stopurile)si mi-au montat un cablaj suplimentar,pe care l-au trimis impreuna cu acea piesa.Piesa respectiva a costat in jur de 7 euro,iar cablajul 15 euro.Plus mana de lucru.Asta a fost in cazul meu dar,dupa cum zicea si turbojack,e obligatoriu o diagnoza.

b-04-wvv

salut . azi cand veneam de la giurgiu ... mi sa aprins martor esp , cu eroarea esp asr faulty . am pus tester si mia dat urmatorile erori . ceva sfaturi ?


(ABS (Sistem antiblocare la frĂąnare) - TRW)DTC Descriere
U1325 - No communication with dual function sensor module- Nerecunoscut- intermitent
U1305 - Steering wheel angle sensor module; communication interruption- Nerecunoscut- intermitent
U1125 - No communication with dual function sensor module- Nerecunoscut- Permanent
U1105 - No Communication steering angle- Neerecunoscut- Permanent
P0606 - ECU, hardware fault- Nerecunoscut- Permanent

ps. peugeot 407 2.0hdi 2006