Peugeot 206

Creat de 3myku, Martie 08, 2019, 10:38:52 P.M.

« precedentul - urmtorul »

0 Membri i 1 Vizitator vizualizeaz acest subiect.

3myku

Buna ziua. Detin un peugeot 206 , 1.4 benzina an 2006 in 2 portiere.
Doua probleme am:
1. Temperatura apei ajunge la urmatoarea linie peste 90 grade. banuiesc ca este 100 de grade, atunci intra termostatul si raceste pana la 90 grade. Este in regula?
2. De ceva timp , banuiesc ca la o roata doar , dreapta fata cred se aude ceva ca si cum ar agata, daca calc putin frana incepe sa se auda, sau chiar si n mers. fara sa apas  frana. Am fost la mecanic a invartit de roti- nimic, a dat rotile jos nimic, (specific ca nu am tablite la placute de frana) , ma gandeam ca agata alea. Specific ca am schimbat rulmentii pe fata. Nu huruie, ca era rulmentul, nu scaratie la frana, ca erau placutele. dar se aude ca si cum ar agata ceva , cateodata. un cauciuc, sau ceva.

Astept pareri, va multumesc!

Gabriel

1. Nu, nu e normal, mai ales că acum nu e chiar atât de cald afară.
2. Și eu am o problemă asemănătoare dar îmi pare numai în condiții mai extreme, gen o coborâre de serpentine unde folosesc foarte mult frâna, și nu am reușit să detectez sursa.

3myku

Salut. Legat de problema cu zgomotele la frânare. Am fost la doi mecanici. Nimic nu au gasit. Plăcuțele sunt bune,au verificat brațe,roti, nimic. Unul dintre ei mi a spus că plăcuțele sunt din nu stiu ce material si e posibil asta sa fie cauza. Ciudat ca, doar după câțiva km începe să facă zgomot la frânare și se aude cand francez ușor spre oprire ca si cum am agăța o tabla ceva. Foarte ciudat. Astept răspunsuri. Multumesc

ThugSin2

Vreau să știu dacă există oameni care încă mai cântă forumurile.