Peugeot 308 primele impresii

Creat de cristic, Septembrie 12, 2007, 01:51:14 P.M.

« precedentul - următorul »

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

SportWagon

Ofer consultanta in domeniul auto,

Gabriel

Va propun ca aici sa impartasim impresiile dupa primul contact cu noul Peugeot 308.

Incep eu  :biggrin:

L-am vazut, m-am urcat in el, nu l-am condus pentru ca inca nu este inmatriculat.
Calitatea interiorului este peste tot ce am condus si vazut din clasa lui 308. Materiale foarte bune la interior, ansamblare perfecta, scaune confortabile dar cu un suport lateral buna. Cand am coborit din 307 si am urcat in 308 primul gand a fost "asta da masina tata". Interiorul e un pas urias inainte, poate chiar doi. Cu toate ca nu avea pavilion vitrat, masina este si pare spatioasa. Consola centrala este foarte inclinata, eleganta si ergonomica si nu pare a rapi din spatiul pentru piciorul drept asa cum ma asteptam. Comenzile sunt mult mai la indemana, mai ales comenzile climatizarii care sunt mult mai accesibile fata de cele de pe 307. Exista guri de ventilatie si pentru locurile din spate. Comenzile din spatele volanului sunt la fel ca de pe 307, dar nu contrasteaza absolut deloc cu restul masinii. Usile si hayonul se inchid cu un zgomot mai infundat, mai "calitativ". Instrumentele de bord sunt foarte vizibile si foarte frumoase.
N-am avut timp sa o studiez prea mult dar pot sa spun ca interiorul e bestial.
Exteriorul e la fel ca in poze, poate chiar mai bine. De exemplu in poze n-am remarcat profilarea portierelor. Spatele, cu blocurile optice prelungite pe aripi, arat foarte bine. Mai bine decat ma asteptam. Calitatea ansamblarii a crescut si la interior. Per general impresia de calitate persista cam oriunde te-ai uita: in masina, in portbagaj, la exterior.
Superba masina. Imi place rau.

Vlad01

E extraordinara, imi plac foarte mult ceasurile de bord si consola centrala cu 3 guri de ventilatie, de abia astept sa o vad pe viu si eu  :001_wub:

ATENTIE: offtopic

AIR

Azi la Pantelimon nu mai era in Showroom  nici un 308 !
Am intrebat de o lista de preturi si mi s-a spus ca nu e voie sa o dea la clienti decat dupa ce va fi o lansare oficiala!
Pana atunci masinile s-au scos din Showroom!
Cu stima,
Air
Muzica intotdeauna incanta urechea si inalta sufletul, numai sa o poti asculta si cu sufletul!
"Arta e o stiinta cu prea multe variabile!" Anonim

AIR

Cu toate ca ar trebui sa imi placa mai mult 407 pt ca e la o clasa superioara, inca nu am vazut 407 care sa ma incante in mod deosebit.
Pana acum imi placea cel mai mult 307 cum era finisat la interior.
Dar pot spune ca 308 "e un pic mai bine pt d-voastra".
Imi pare rau ca nu am apucat sa postez si eu fotografiile facute sambata, dar trebuie sa le micsorez si sunt f prins asa ca le voi posta ulterior.
Oricum cred ca e una dintre cele mai frumoase masini la clasa Compacta.
Cu stima.
Muzica intotdeauna incanta urechea si inalta sufletul, numai sa o poti asculta si cu sufletul!

dadu

aseara am dat nas in nas cu el prin oras, nervurile de pe capota parca sunt prea proeminente dar pare foarte agrevis.
When you set out for Ithaka,
ask that your way be long!

AIR

AIR

marius.v

O sa avem 2.0 HDI 136 CP FAP, cu BVA6!
URA!!!
Intre 20627 euro cu tva , echipare premium pack si 22700 euro echipare feline!
Adica cutie Aisin automata cu 6 rapoarte.
M-am scos!
Condusul unui automobil este o chestiune de atitudine si de aptitudine

SportWagon

La banii astia iei 407, probabil nu cu aceeasi amortizare.
Pacat de cutia aia pusa pe un diesel.
:offtopic: Cei cu motorina in vine, sariti la beregata mea !   :ban:

Atentie asta se vrea un flame, ca prea e amorteala pe forum  ! Cine supraliciteaza ?

Are bordul cam grosier, adica cam dintr-o bucata si la propriu si la figurat, seamana o idee cu cel de la 307, dar acolo parca era bicolor si aparent din 2 bucati.
Ofer consultanta in domeniul auto,

AIR

Vad ca nu comenteaza nimeni nimic pe Aici, cume butonul pt climatizare cel central(seamana cu cel de la Volvo),
Porbagajul....si celelalte  nimic....mutenie totala!
Bravo 407Sw, pune-i pe jar si incita-i.
Dar eu daca as lua Pejo tot Diesel as lua insa as cere un model special fara volanta dubla :001_tt2:.
Hai sa vedem ce vor comenta.....sunt curios.
Cu stima...

marius.v

Citat din: 407SW din Octombrie 19, 2007, 10:00:48 P.M.
La banii astia iei 407, probabil nu cu aceeasi amortizare.
Pacat de cutia aia pusa pe un diesel.
:offtopic: Cei cu motorina in vine, sariti la beregata mea !   :ban:

Atentie asta se vrea un flame, ca prea e amorteala pe forum  ! Cine supraliciteaza ?

Are bordul cam grosier, adica cam dintr-o bucata si la propriu si la figurat, seamana o idee cu cel de la 307, dar acolo parca era bicolor si aparent din 2 bucati.
De ce pacat, ca sigur are alt grup conic si alte rapoarte! :001_rolleyes:
Ca pentru un motor cu un cuplu mare! :001_tt2:
Sunt in stare sa faca o cutie automata si pentru un diesel! :clap:
Cutiile automate pe diesele merg foarte bine! :001_wub:
Cat despre bord, toti care l-au vazut au spus ca e doua clase peste 307! :001_tt1: :biggrin:
Despre care se spune ca rivalizeaza cu 407.(la calitatea bordului). :001_tt1: :001_tt1:
Asa ca domnilor...
Condusul unui automobil este o chestiune de atitudine si de aptitudine

dadu

daca au ajuns sa puna v6 diesel si integrala pe coupe-uri, ce rost are sa ne mai certam?
When you set out for Ithaka,
ask that your way be long!

Gabriel

Seamana cu Volvo si in privinta caltatii.
Ce fain e pus display-ul cu avertizarile pentru centuri. Cred ca e singurul loc unde, pe langa faptul ca arata bine, e vazut de toti berbecii/oitele care "uita" sa-si puna centurile.

ventura

Dar pentru aia berbecii si oitele care nu suporta centura tot o vor trage prin spatele scaunelor. Dar asta e problema lor pentru ca e viata lor in joc.