Probleme cu ciorile

Creat de tnt, Octombrie 19, 2007, 06:44:33 P.M.

« precedentul - următorul »

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

AIR

Un topic vechi dar actual pt mine.
Locul unde sta masina e sub o creanga, iar pe creanga adeseori stau si zburatoare.Daca nu curat masina si cumva sta la soare iar "gunoiul" e mai gros de 1 cm pur si simplu actiunea soarelui+ continutul bazic acid cum o fi al "materialului" pur si simplu ciuruie vopseaua pana la fier.
Asa ca mare grija.
Muzica intotdeauna incanta urechea si inalta sufletul, numai sa o poti asculta si cu sufletul!
"Arta e o stiinta cu prea multe variabile!" Anonim

Radon

La ciori sau la curatat rahatzii?  :001_tongue:

dadu

:offtopic: Mi-am amintit ce mi-a spus un apache de la o spalatorie: "sa nu o mai lasati sub copaci ca gainetii o nenoroceste!" :biggrin:
When you set out for Ithaka,
ask that your way be long!

AIR

Din pacate la curatzat!Radu iti tin companie la aceasta treaba.
Un alt aspect cu cat e mai rece afara cu atat mai putin afecteaza vopseaua si lacul.Deci iarna nu e asa de rau, insa vara e crima, raman pete si pe parbriz, parca mananca soda caustica sau acid sulfuric, zburatoarele lui Dzeu :death:
Muzica intotdeauna incanta urechea si inalta sufletul, numai sa o poti asculta si cu sufletul!

Vlad01

Ciorile, ciorile dragi prieteni, da ce sa ma fac cu o pisica care imi tot escaleadeaza masina? Deja am descoperit cateva mici zgarieturi pe capota  :001_unsure:. Cum sa indepartez faptura asta, fara sa-i fac vreun rau bineinteles?

tnt

Cauta solutie de spalat masina cu miros de lamaie. Am auzit ca are efect la pisici.

Radon

La ciori am auzit ca are efect pusca cu sare. Mai ales la anumite specii de ciori.  :oops:

turbojack

Citat din: Vlad01 din Iunie 23, 2010, 03:07:57 P.M.
... Cum sa indepartez faptura asta, fara sa-i fac vreun rau bineinteles?
Inchide peste noapte un caine in masina. ;)

Radon

Moooaaamaaa, tu-ti dai seama ce o sa fie dimineata in masina? Mai ales daca se prinde matza ca nu poate fi atinsa? Asta ar fi de filmat cu o camera ascunsa!

turbojack

Clujeanul meu vrea sa protejeze matza... ;)

Vlad01

Sincer sa fiu...nu suport matzele, dar nici cruzimea fata de animale nu-mi este cunoscuta. Deci prefer o cale amiabila. Si mai e si a administratoarei.

SportWagon

De care ciori se vorbeste aici?
Ofer consultanta in domeniul auto,

SportWagon

Citat din: Vlad01 din Iunie 23, 2010, 03:07:57 P.M.
Ciorile, ciorile dragi prieteni, da ce sa ma fac cu o pisica care imi tot escaleadeaza masina? Deja am descoperit cateva mici zgarieturi pe capota  :001_unsure:. Cum sa indepartez faptura asta, fara sa-i fac vreun rau bineinteles?
Dispozitiv cu ultrasunete montat in masina. Necesar posibil convertor 12CC-220 CA.

SportWagon

Citat din: tnt din Octombrie 19, 2007, 06:44:33 P.M.
.. am un stol de ciori carora nu le place culoarea masinii mele. Stiti vreo rezolvare la treaba asta?

Revopseste masina intr-o culoare placuta.

Si acum serios: parchezi masina sub un copac? Zboara alea intentionat pe deasupra masinii tale ca sa ti-o orneze?
Parcheaza in alta parte sau alunga ciorile din zona cu o sperietoare de pasari, ceva.

AIR

Ce sa fac daca asta e locul de parcare!Altul nu exista si asta l-am obtinut f greu. :crying: